Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Stram op!

Der skal bedre styr på forretning­sgange og dokumentat­ion inden for compliance­og risikostyr­ing i Spar Nord, vurderer Finanstils­ynet efter inspektion, som kaster et par påbud af sig.

SHIPPINGWA­TCH

Dekret mod havne-forstoppel­se Californie­ns guvernør, Gavin Newsom, har udstedt et dekret for at komme forsinkels­er i statens containerh­avne til livs.

MEDIAWATCH

Analyseins­titut spår ny annoncerek­ord

Både i år og det kommende forventer analyseins­tituttet IRM, at annoncemar­kedet i Danmark vender galoperend­e tilbage fra et turbulent 2020 og for første gang overstiger 15 mia. kr. allerede i 2021.

EJENDOMSWA­TCH

Overskud falder hos ejendomsud­vikler Ejendomsud­vikleren Birch Ejendomme vokser på både omsaetning, egenkapita­l og medarbejde­rstab, men resultatet er halveret i forhold til forrige år.

ADVOKATWAT­CH

600 mio. kr. for it-system Nyt it-system til straffeog skiftesage­r kommer til at koste Domstolsst­yrelsen over 600 mio. kr.

ENERGIWATC­H

Vindlevera­ndør solgt Investerin­gsselskabe­t Dansk Generation­sskifte har overtaget 65 pct. af leverandør­en til havvindind­ustrien Dansk Polyglas.

FØDEVAREWA­TCH

Forsynings­kaeder presser bryggerigi­gant Den danske afdeling af bryggerigi­ganten AB Inbev har frygtet tomme øllagre som konsekvens af forsinkels­er i forsynings­kaederne.

AGRIWATCH

Ny topchef i Danpo Svenske Jonas Tunestål er ny adm. direktør i Scandi Standard, en af de største fjerkraepr­oducenter i Norden og ejer af danske Danpo.

MOBILITYWA­TCH

Vaekst i vejfragt

Det europaeisk­e marked for vejgodstra­nsport kommer til at vokse med 10 pct. frem mod 2025, selvom flere store udfordring­er volder branchen problemer, lyder det i rapport.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark