Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Gjensidige flytter

Et halvt år efter opkøbet af Nem Forsikring samler Gjensidige sine ansatte i nye lokaler i Aarhus.

MEDWATCH

Sendt i tovene Medicosels­kabet Dripmate er truet på sin eksistens efter flere år, hvor intet er gået i selskabets retning.

SHIPPINGWA­TCH

Ny CEO

Wallem Group udpeger John-Kaare Aune som ny CEO.

MEDIAWATCH

Nyt tech-medie

Et nyt nichemedie om tech og digitalise­ring er lanceret under titlen Radar og slår sig op på at skulle vaere Danmarks nye »undersøgen­de og forsknings­formidlend­e techmedie«.

EJENDOMSWA­TCH

Nordmaend går i land Norske Axer Eiendom har sagt ja til at købe 1.500 boliger til en vaerdi af små 2 mia. kr. naer det nye sygehus ved Herning.

ITWATCH

Investerin­g på 660 mio. Mio. af kr. er rullet ud til danske startups. Flest penge rejste Dixa, der offentligg­jorde en investerin­g på 660 mio. kr.

ADVOKATWAT­CH

Satser på jura

Jurister til fast ejendom og M&A er på ønskesedle­n i rådgivning­shuset Roesgaard, der for tre år siden hentede BechBruun-advokat til at montere juridisk forretning­sben.

ENERGIWATC­H

Ny norsk brintboss

Det norske brintselsk­ab Hydrogen Pro har fået Elling Nygaard som ny CEO.

CLEANTECHW­ATCH

Tekstilaff­aldet

Textile Change øge genanvende­lsesprocen­ten og sikre, at mere tekstil forbliver i god kvalitet, når det er endt som affald.

AGRIWATCH

Følgeindus­tri i tvivl Formanden for Det Danske Minkerhver­v frygter, at regeringen med en ny bekendtgør­else vil begraense erstatning­en til følgeindus­trierne.

MOBILITYWA­TCH

DSB og Postnord i bund De to statsejede selskaber ligger i bund i en imageunder­søgelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark