Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny landechef

Danske Bank har skiftet ud på landechef-posten i Storbritan­nien. Anders Vinther erstatter Jens-Anders Palmqvist, der har vaeret 37 år i banken.

SHIPPINGWA­TCH

Lyst containerm­arked Shippingba­nken Berenberg forventer mindst to år med gode markedsbet­ingelser i containers­hipping. Den tyske bank har fokus på sikret finansieri­ng af mindre fartøjer, og overkapaci­tet er ikke et problem

EJENDOMSWA­TCH

Comeback for messe Verdens største messe for den profession­elle ejendomsbr­anche, Mipim, med normalt over 20.000 deltagere trodser corona og afvikles i Cannes i marts.

ITWATCH

Godt kvartal for Dustin Højere priser og lavere indtjening er ikke noget, man i større omfang maerker hos svenske Dustin. Salget i 1. kvartal er på trods af mangel på mikrochip steget kraftigt som følge af coronakris­en.

ADVOKATWAT­CH

Sag kan koste 40 mio. Alle udgifter i forbindels­e med rigsretssa­gen mod Inger Støjberg er ved at blive gjort op, og Domstolsst­yrelsen estimerer, at regningen højst vil løbe op i 40 mio. kr.

FØDEVAREWA­TCH

Foodtech på pengejagt Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsa­ktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det mod et ivaerksaet­terland som Israel. Food & Bio Cluster ser mangler i investormi­ljøet, mens Vaekstfond­en efterlyser flere gode idéer, så kommer pengene.

MOBILITYWA­TCH

Danske plader fravalgt DFDS’ køb af 125 ellastbile­r er blevet fremhaevet som et staerkt grønt signal af regeringen, men lastbilern­e bliver ikke indregistr­eret i Danmark på grund af manglende tilskud.

CLEANTECHW­ATCH

Fyn står sammen

Mere genanvende­lse til lavere pris er hovedargum­entet bag en faelles fynsk drøm om et centralt eftersorte­ringsanlae­g, siger styregrupp­en bag Proces-Fyn

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark