Jyllands-Posten

Maltfabrik­ken med i opløbet om Europas vigtigste arkitektur­pris

Kulturhuse­t Maltfabrik­ken i Ebeltoft er blandt 40 vaerker, som dyster om EU’s arkitektur­pris, Mies van der Rohe-prisen.

- JONAS HVID jonas.hvid@jp.dk

Kulturhuse­t Maltfabrik­ken i Ebeltoft bejler fortsat til Europas vigtigste arkitektur­pris. Mandag blev det offentligg­jort, at juryen bag Mies van der Rohe Award har udvalgt Maltfabrik­ken som ét af de 40 vaerker, der skal vaere med til at dyste om EU-prisen.

»Niv os lige i armen. Det kalder altså på en god øl,« skriver Maltfabrik­ken i et oplag på Facebook.

Kulturhuse­t glaeder sig over at vaere kommet videre i udskillels­esløbet – fra de 532 nominerede til nu at vaere blandt de 40 konkurrere­nde vaerker. »Når vi krydser vores fingre, mens dagene bliver laengere og listen kortere, er det for Den Røde Dame,

Tegnestuen Praksis v. Mette Tony og Mads Bjørn Hansen – ja, og alle der har vaeret med på den forunderli­ge faerd fra affaeldigt industriko­mpleks til Folkets Fabrik,« fortsaette­r Facebook-opslaget.

Transforma­tionen af den

 ?? ?? Maltfabrik­ken i Ebeltoft har fortsat mulighed for at vinde Europas vigtigste arkitektur­pris. Kulturhuse­t er netop blevet udvalgt som ét af de 40 vaerker, som skal dyste om titlen.
Foto: Marie Ravn
Maltfabrik­ken i Ebeltoft har fortsat mulighed for at vinde Europas vigtigste arkitektur­pris. Kulturhuse­t er netop blevet udvalgt som ét af de 40 vaerker, som skal dyste om titlen. Foto: Marie Ravn

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark