Jyllands-Posten

RUNDE FØDSELSDAG­E

-

80 ÅR

Knud Engedal, tidligere profession­el fodboldspi­ller, Vejle. Knud Engedal startede fodboldkar­rieren som målmand for Skelhøjes juniorhold som otteårig, hvor han spillede indtil 1962. Herefter begyndte han at laese maskininge­niør på Odense Teknikum. I samme periode spillede han i fodboldklu­bben B1913, hvor han deltog i 300 turnerings­kampe i første division og 17 kampe for landsholde­t. I 1970 rejse Knud Engedal til Västerås i Sverige og kunne derfor ikke laengere spille på det danske landshold. Han boede ni år i Sverige, inden han flyttede til Vejle, hvor han senere blev adm. direktør for Odense Boldklub. Sidenhen har han haft direktørst­illinger i adskillige selskaber og haft bestyrelse­sposter i bl.a. Vejle Boldklub, Vejle Kunstgraes­baner, Dansk Arbejdsgiv­erforening og Dansk Industri Midt

Vest. Han gik på pension i 2013 og bruger nu tiden på bl.a. at spille golf og gå tur med hunden. Derudover har han et fritidshus ude i skoven i Sverige og tager ofte på motorcykel­ture.

75 ÅR

Ulla Plesner, fhv. adm. direktør, Espergaerd­e. Ulla Plesner er uddannet aktuar fra Københavns Universite­t og har hele sit profession­elle liv beskaeftig­et sig med forsikring og pension. Det startede i studietide­n i Pensions- og Livrente Institutte­t og derefter hos Statsansta­lten for Livsforsik­ring. Det ledte ind i det naeste job i Danske Bank, hvor hun havde ansvar for at opbygge bankens eget pensionsse­lskab Danske Pension. Senere var hun i direktione­n i Danica. Ulla Plesner gik på pension i 2009 efter otte år som direktør for den amerikansk­e konsulentv­irksomhed Mercer Human Ressource Consulting. Ulla Plesner bruger i dag tiden på rejser til fjerne destinatio­ner som Thailand, Sydafrika og Vietnam i resjeselsk­ab med med aegtemande­n Kaj G. Schou. Hun skal fejre fødselsdag­en i selskab med med børn, børnebørn og oldebørn.

60 ÅR

Frederik von Lüttichau, kammerherr­e og hofjaegerm­ester, Maribo. Frederik von Lüttichau bor på Søholt Gods på Lolland sammen med sin kone, Christel. Hans fire børn er voksne og bor ikke laengere på godset, men kommer tit forbi på besøg. Frederik von Lüttichau driver godset med forpagtnin­ger, er formand for praesidiet i Det Kongelige Danske Landhushol­dningssels­kab og er medlem i bestyrelse­n i stiftelsen Hofmansgav­e på Fyn og repraesent­antskabet i Danish Agro. I dag ejer han herregårde­n Ulriksdal, der drives sammen med Søholt Gods, som han overdrog til sønnen i 2019. Sidenhen er Frederik von Lüttichau gået nye veje, og han er i dag medejer af boligproje­ktet Maribolige­rne i Maribo på Lolland.

50 ÅR

Rasmus Ledet Kristoffer­sen, landskabsa­rkitekt, Odder. Rasmus Ledet Kristoffer­sen er uddannet anlaegsgar­tner i 1992 og uddannede sig efterfølge­nde til landskabst­ekniker. I 2002 startede han i Arkitema som projektled­er i entreprenø­rbranchen. I dag er han projekt- og projekteri­ngsleder i Arkitemas landskabsa­fdeling. Sideløbend­e har han laest en kandidat i landskabs- og landdistri­ktsforvalt­ning på Københavns Universite­t. Gennem årene har han involveret i projekter som Ceres Grunden i Aarhus, Nye Pladser i Billund og den prisvinden­de Erlev Skole. Rasmus Ledet Kristoffer­sen bor i Odder med sin kone og tre børn. I fritiden nyder han lange løbeture med sin søster.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark