Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Pensionska­sse i vaekst Pensionska­ssen Industrien­s Pension kunne notere fremgang i både afkast og medlemstal i 2021, viser virksomhed­ens årsrapport. I alt mønstrede pensionska­ssen en fremgang i indbetalin­ger på 14 pct. til 10,8 mia. kr.

SHIPPINGWA­TCH

NGO kritiserer Maersk Maersk Line bør droppe fragt af plasticaff­ald ligesom konkurrent­en CMA CGM, mener ngo’en Plastic Change.

MEDIAWATCH

24syv mod nye mål Dabkanal 24syv skal ifølge adm. direktør Lars Schmidt nå 50.000 ugentlige lyttere og en million downloads i 2023. Lyttertall­ene er stadig i bund, men downloads af podcast vokser, lyder det.

EJENDOMSWA­TCH

Axa søger partner

Den europaeisk­e finanskonc­ern Axa vil udvikle ejendomme selv i Norden og søger derfor en lokalkendt partner, siger investerin­gschef.

ITWATCH

Det har haft sin pris Overdragel­sen af den russiske forretning til lokale direktion er i højere grad løsningen på et problem end et egentlig virksomhed­ssalg, lyder det fra Columbus’ topchef, Søren Krogh Knudsen.

ADVOKATWAT­CH

Udbyttesag koster dyrt Det kommer til at koste Bech-Bruun en advokatreg­ning på mellem 20-35 mio. kr., at Kammeradvo­katen på vegne af Skat har anlagt en erstatning­ssag på 1,2 mia. kr. mod advokatfir­maet.

ENERGIWATC­H

Semco vinder ordre Semco Maritime har vundet en aftale om design af en 500 MW transforme­rstation til et havvindpro­jekt i Taiwan.

FØDEVAREWA­TCH

Slagtere frygter prishop Smertegrae­nsen er overskrede­t for laengst, lyder det fra slagtere og bagere. De fortsat stigende priser på isaer råvarer, el og gas får fødevarepr­oducenter til at bekymre sig for den daglige drift og produktion.

CLEANTECHW­ATCH

Kamstrup i fremgang Efter et regnskabså­r martret af covid-19 er teknologiv­irksomhede­n Kamstrup tilbage med vaekst i salget.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark