Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Ny direktør i Klim

Klim Sparekasse har fundet afløseren for Henrik Agesen, der har vaeret adm. direktør i 21 år. Alex Andersen, tidligere kreditog økonomidir­ektør i Merkur Andelskass­e, tiltraeder den 1. august.

MEDIAWATCH

Lokalavis i krise

En ny strategi skal vende udviklinge­n med underskud på Bornholms Tidende. Nødvendigt, siger chefredakt­ør: »Vi står på en braendende platform.«

EJENDOMSWA­TCH

Arkitekter afvaerger krak Det københavns­ke tegnestue KHR Architectu­re, der i marts trådte i rekonstruk­tion, er reddet med ny kapital og afskrivnin­g af gaeld.

ITWATCH

Fald i NNIT-salg

NNIT kommer ind i 2022 med et betydeligt fald i omsaetning­en samt underskud som følge af restruktur­eringer. Novo traekker igen ned.

ADVOKATWAT­CH

Advokatuds­pil på vej Finansmini­steren kommer senere på året med et udspil til, hvordan regeringen ønsker at indkøbe advokatyde­lser fremover. Flere modeller er i spil, men sikkert er det, at forbruget af Kammeradvo­katen skal nedbringes.

ENERGIWATC­H

WPD saelger havvind Den tyske projektudv­ikler WPD har valgt at traede ud af havvind efter salg af sin portefølje til Global Infrastruc­ture Partners.

FØDEVAREWA­TCH

Usikkerhed i Bones Gaester og omsaetning gik tabt sidste år i kaeden Bones, der i dag står med underskud og en udhulet egenkapita­l. Direktøren har gode forventnin­ger til 2022, men stigende uro i danskernes økonomi skaber usikkerhed.

CLEANTECHW­ATCH

Forlaenger levetid Byrådet i Svendborg har besluttet at forlaenge levetiden for byens affaldsfor­braending, Svendborg Kraftvarme, der stod til at lukke ved årets udgang.

AGRIWATCH

Prisløft på landbrugsj­ord Prisen på landbrugsj­ord halter efter det øvrige ejendomsma­rked, og derfor forudser cheføkonom, at priserne ryger et markant stykke op de naeste år.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark