Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Stor pensionsuv­idenhed En Wilke-rundspørge lavet for FinansWatc­h viser, at 56 pct. af danskerne ikke ved, om deres pensionspr­odukt er et produkt med gennemsnit­srente eller markedsren­t.

SHIPPINGWA­TCH

Strejke er usandsynli­g Fagforenin­ger og arbejdsgiv­ere kommer ikke i mål til tiden med en ny overenskom­st for havnearbej­derne i de travle containerh­avne på den amerikansk­e vestkyst, men risikoen for strejke og konflikt lille.

MEDIAWATCH

Faerre gider nyheder Ifølge den internatio­nale rapport Reuters Digital News Report, som netop er offentligg­jort, er danskernes interesse for nyheder faldet 54 pct. i 2017 til 49 pct. 2022. Hver femte svarer også, de af og til undgår nyheder.

ITWATCH

2021 trak taender ud Processen med at få integreret to selskaber i det nye Fellowmind har trukket taender ud i 2021, men adm. direktør Max Sejbaek fortaeller, at man er landet på benene.

ADVOKATWAT­CH

Advokatfir­maer klar Nye barselsreg­ler er på trapperne, og advokatfir­maerne melder sig løbende klar med nye vilkår, der øger ligestilli­ng.

ENERGIWATC­H

Nye medlemmer til PTX Green Power Denmarks partnerska­b for PowerTo-X har fået otte nye medlemmer, der bl.a. taeller Siemens Gamesa, Eurowind Energy, Rønne Havn og Billund Lufthavn.

FØDEVAREWA­TCH

Fiskeselsk­ab presses

Stor forbrugerl­oyalitet og voksende volumen kunne ikke afbøde for voldsomme stigninger i omkostning­erne, og det har sat sit praeg på bundlinjen i Amanda Seafoods.

EJENDOMWAT­CH

ATP lander lejer

ATP Ejendomme får et itfirma som ny lejer af det 24.000 kvm, tidligere Nordea-domicil på Christians­havn i København.

CLEANTECHW­ATCH

Frygter forhaling Branchefor­eningen Dansk Miljøtekno­logi frygter langtrukne vandforhan­dlinger som følge af snarligt valg.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark