Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Nykredit køber op Nykredit har øget sin beholdning af Spar Nordaktier til 15,01 pct. Den seneste oplyste Nykreditej­erandel af Spar Nord var på 14 pct.

SHIPPINGWA­TCH

Formand skammer sig Robert Maersk Uggla, der er formand for Maersk, finder det skamfuldt, at containerr­ederiet har flere sager om seksuelle kraenkelse­r, og han efterlyser en kulturfora­ndring.

MEDIAWATCH

B.T. lukker printavise­n Fra 2023 stopper B.T. med at udkomme som printavis. I stedet vil B.T. vaere et 100 pct. annoncefin­ansieret digitalt produkt uden abonnement­smur.

ITWATCH

Nyt samarbejde

Shape Robotics, der laver robotter til undervisni­ngsbrug, har indgået et samarbejde med Samsung Electronic­s og bliver en del af Samsungs forhandler­netvaerk i Rumaenien og Bulgarien.

ADVOKATWAT­CH

Moderne domstole

Det begyndte som et vaerktøj under corona, men de digitale retsmøder skal nu vaere med til at sikre mere effektive domstole i Norge.

ENERGIWATC­H

Shell går med på energiø Copenhagen Infrastruc­ture Partners, Pension Danmark, PFA og Andel har underskrev­et en hensigtser­klaering med Shell, der skal indtraede i konsortiet, som har tilbudt at bygge den første energiø i Nordsøen.

FØDEVAREWA­TCH

Køber Globus Wine

Rød Aalborg-ejeren, Anora, køber den store danske vinvirksom­hed Globus Wine. Opkøbet sker for yderligere at styrke sin position som den førende nordiske vinog spiritusko­ncern.

CLEANTECHW­ATCH

Nedjusteri­ng kostede Nedjusteri­ng i kritiske forsynings­måneder betød regning for manglende energileve­rance til Nyborgs fjernvarme­kunder i 2021.

MOBILITYWA­TCH

SAS forbereder i USA Ifølge SAS Pilot Group har ledelsen i det skandinavi­ske flyselskab hyret advokater i USA som forberedel­se til at søge om konkursbes­kyttelse ved de amerikansk­e domstole.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark