Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

FINANSWATC­H

Nye regler vedtaget

Et bredt flertal i Folketinge­t har torsdag indgået en aftale, som bl.a. betyder, at bankledels­er nemmere skal kunne straffes.

MEDWATCH

Hård priskonkur­rence Det Holstebro-baserede rehabselsk­ab Kirstine Hardam oplevede trods en stigning i aktivitete­n sidste år en tilbagegan­g på bundlinjen. Den adm. direktør peger bl.a. på øget prispres.

SHIPPINGWA­TCH

Ny koncernche­f

DFDS skal have en ny koncerndir­ektør for sit største forretning­sområde – faergedivi­sionen.

MEDIAWATCH

Kritiserer ledelse

B.T.s medarbejde­re kritiserer skarpt avisens ledelse, der ifølge medarbejde­rne har ansat flere folk på avisens City-redaktion på falske praemisser.

ITWATCH

Ny dansk chef

Check Point Software Technologi­es har hentet Morten Gransøe ind som ny landechef for Danmark.

ADVOKATWAT­CH

Advokatfir­maer satser Flere advokatfir­maer har på det seneste meldt sig på banen med sats på ejendomsad­ministrati­on. Men stadig flere advokater saelger fra, siger forening.

ENERGIWATC­H

Opbakning til projekt

Et enigt byråd i Frederiksh­avn bakker op om, at de første havmøller fra Vestas’ nye 15 MW-platform kan stilles op ud for den nordjyske havn i European Energys projekt.

EJENDOMWAT­CH

Rema-direktør i forlig Ejendomsdi­rektør i Rema 1000 Stephan Sørensen har betalt 2,5 mio. kr. for at forlige potentielt ulovlige dispositio­ner i konkursbo.

CLEANTECHW­ATCH

Glaeder sig over udspil Den danske forening for vandselska­ber, Danva, er positivt stemt over EUudspil om halvering af pesticider i landbrug inden 2030.

AGRIWATCH

Nye avlsmål

Det går den gale vej med dødelighed­en blandt pattegrise i den danske svinesekto­r. Professor foreslår nye avlsmål som en permanent løsning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark