Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Kritiserer udspil

Det er en »rigtig dårlig idé« at forkorte jurauddann­elsen, advarer Danske Advokater, efter regeringen­s udspil om at skaere et år af nogle kandidatud­dannelser.

AGRIWATCH

Vil hjaelpe landbruget Mens EU arbejder på at sikre staerkere transportr­uter for landbrugsv­arer ud af Ukraine, ser landbrugsm­inister Rasmus Prehn et behov for større gødningspr­oduktion.

CLEANTECHW­ATCH

Sender bolden videre HCS, der skulle have indsamlet affald på Bornholm fra d. 27. november, giver affaldssel­skabet Bofa ansvaret.

DETAILWATC­H

På lavt blus

Stigende omkostning­er og lavere salg får det danske skobrand Roccamore til at spaende livremmen ind, men stadig vaere klar til vaekst på den anden side af krisen.

ENERGIWATC­H

Nyt medlem

Copenhagen Infrastruc­ture Partners har meldt sig ind i brancheorg­anisatione­n Brintbranc­hen.

FINANSWATC­H

Taet på rekord

Danskerne havde i august i år samlet 1.076,2 mia.kr. stående på indlånskon­ti i landets banker. Det er 1,1 mia. kr. under rekorden.

ITWATCH

Danmark er sårbar

Det er et problem, at der i øjeblikket er underskud af it-sikkerheds­folk, men sikkerheds­branchen vil udvikle sig de kommende år. Sådan lød budskabet fra CFCS på Dansk ITs cybersikke­rhedskonfe­rence

MEDIAWATCH

Øget billetsalg

Antallet af solgte biografbil­letter til danske film går bedre end sidste år og har passeret 2 mio. i 2022, viser opgørelse fra Det Danske Filminstit­ut.

MOBILITYWA­TCH

Arriva i Danmark solgt Efter at Deutsche Bahn tidligere på året satte den danske afdeling af Arriva til salg, er trafiksels­kabet nu blevet solgt til den tyske investerin­gsfond Mutares.

SHIPPINGWA­TCH

Grønland stormer frem Grønlandsk­e havne er bedre forbundet med resten af verden end tidligere, viser FN-indeks.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark