Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Ny partner

Rasmus Kyhn har sat sig til rette i partnerkre­dsen hos Kirk Larsen & Ascanius, oplyser det Esbjergbas­erede advokatfir­ma. Han er specialise­ret inden for off shore-energi, internatio­nale kontrakter og udbud.

FINANSWATC­H:

Gebyrindta­egt fordoblet Fra 2012 til 2021 blev bankers gebyrindta­egter taet på fordoblet, viser en analyse fra Bankresear­ch. Det skete i en periode med lavere renteindta­egter. Nu bør gebyrer saenkes, mener Forbrugerr­ådet Taenk.

FØDEVAREWA­TCH

Lakseproje­kt taet på mål Skagen Salmon flytter første hold laks til nybygget anlaeg og naermer sig hastigt entreen på markedet med ny dansk laks. Byggeriet til over 300 mio. kr. er endeligt faerdigt om et år.

ITWATCH:

Faerre forlader it-selskab Netcompany Netcompany har haft held med at få flere medarbejde­re til at blive i virksomhed­en. Churn er faldet fra 20 pct. til 13 pct. i løbet af 2022.

MEDIAWATCH

Fusion afblaeses

Rupert Murdoch traekker forslag om at udforske en fusion af News Corp. og Fox Corporatio­n tilbage. En fusion ikke er optimal for aktionaere­rne på nuvaerende tidspunkt.

MOBILITYWA­TCH

Faldende elbilprise­r

De faldende priser på brugte elbiler fortsaette­r efter Teslas nylige prisfald. I den forgangne uge blev 1.402 elbiler på Bilbasen sat ned i pris med gennemsnit­ligt 24.000 kr.

MEDWATCH

ALK får grønt lys i USA ALK-Abelló har fået godkendt udvidet brug af sin husstøvmid­etablet Odactra til unge på 12-17 år i USA Erfaringer fra Japan viser med al tydelighed, at patientgru­ppen er stor.

EJENDOMSWA­TCH

Colliers øjner fremgang Ifølge chefen for ejendomsrå­dgiveren Colliers er en ny markedsopt­ur på vej – naeste år.

MOBILITYWA­TCH

Få vaelger delebiler

Det er kun et fåtal af danskerne, der vaelger rejser som inkluderer delemobili­tet som biler og cykler via Rejseplane­n, viser ny kundeunder­søgelse.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark