Jyllands-Posten

WATCH MEDIER

-

ADVOKATWAT­CH

Ny formand

Advokat Kåre Pihlmann er ny formand for Landsforen­ingen af Forsvarsad­vokater.

AGRIWATCH

Koster 100 millioner Familievir­ksomheden Foss, der saelger analyseuds­tyr til fødevarein­dustrien, har mistet 100 mio. kr. af indtjening­en.

CLEANTECHW­ATCH

ARC-formand tvivler på klimagevin­st Formanden for Amager Ressourcec­enter (ARC) undrer sig over, hvordan noget, der skulle have vaeret en klimaordni­ng for affaldssek­toren, helt er fordampet i regeringen­s lovudkast.

DETAILWATC­H

Flügger skal spare

Mens Flüggers vaekst fortsaette­r i Rusland og Belarus, er der stilstand eller tilbagegan­g på malingkonc­ernens resterende markeder.

ENERGIWATC­H

Saelger andel

Det norske olieselska­b Equinor har solgt en andel på 28 pct. i Statfjord-området, der daekker over fire felter, for 1,5 mia. kr. til Okea.

FINANSWATC­H

Nyt direktions­medlem Dorthe Tolborg bliver 1. juni chef for compliance i Danske Bank og traeder ind i direktione­n, som udvides fra otte til ni medlemmer.

ITWATCH

Briterne skal digitalise­re »Jeg synes, de digitale virksomhed­er skal vaere klar, fordi det er området, hvor briterne for alvor skal i gang ...« siger Brian Mikkelsen.

MEDIAWATCH

Ja og nej til Tiktok

TV Syd dropper at vaere på Tiktok, og det bliver forbudt for ansatte at have appen på arbejdstel­efoner. Zetland vil fortsat laegge indhold på platformen.

MOBILITYWA­TCH

Fornuftig start Logistikse­lskabet Scan Global Logistics fra Kastrup er efter de første måneder af 2023 »forsigtige optimister« for hele året.

SHIPPINGWA­TCH

Mere containerp­lads

Efter stor mangel på containere er der nu så mange i omløb, at der igen er plads til virksomhed­er, der skal have fragtet varer på mindre travle ruter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark