Jyllands-Posten

Spritbilis­t ramte rabatten flere gange, før det gik galt

Søndag slingrede en spritbilis­t gevaldigt, inden han til sidst kørte galt. Her er dagens uddrag af døgnrappor­ten fra Østjylland­s Politi.

- ESBEN CRONBACHCH­RISTENSEN esben.cronbach@jp.dk

En 31-årig mand kørte ad Hammelvej i Langå i retning mod Randers, da en borger ringede til politiet.

Ifølge anmeldelse­n, som politiet modtog kl. 13:32, kørte manden hasarderet og meget usikkert på vejen. Han ramte flere gange rabatten og foretog ifølge anmelderen en overhaling over de fuldt optrukne streger.

Politiet satte i retning af manden, men inden de ankom, modtog de endnu en anmeldelse – nu en melding om et faerdselsu­held på motorvejen ved afkørslen til Randers C.

Den 31-årige mand var kørt op i anhaengere­n på en bil, som blev ført af en 60årig kvinde. Hverken kvinden eller manden var umiddelbar­t kommet til skade ved uheldet, oplyser politiet.

Da politiet nåede frem, tog betjentene en alkometert­est som viste, at manden havde en promille over det tilladte. Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørse­l, og er desuden sigtet for flere faerdselso­vertraedel­ser.

I Aarhus udspillede­s en kamp med mindre slinger i valsen. AGF vandt 1-0 over OB på Ceres Arena i en kamp, der ifølge politiets døgnrappor­t forløb stille og roligt.

Det blev dog alligevel til enkelte sigtelser for besiddelse af euforisere­nde stoffer.

En vagt lokalisere­de en 34-årig mand, der gik rundt med en joint. Da politiet visiterede ham, fandt de en mindre maengde hash i hans lommer.

En 19-årig, der røg en joint foran stadion, blev sigtet for det samme, mens en 26-årig mand, der havde skunk på sig, ligeledes blev noteret i politiets systemer.

Udover en sigtelse og bøde for lovbruddet oplyser politiet, at de tre »formentlig kan se frem til en laengere karantaene mod at komme på stadion«.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark