Jyllands-Posten

”Tiktok-mand” kraeves idømt forvaring efter talrige sexforbryd­elser

-

Københavns Byret bør idømme den såkaldte Tiktok-mand forvaring for flere voldtaegte­r, overgreb og kraenkelse­r, som han har begået over cirka 10 år.

Det mener specialank­lager Anders Larsson, der fredag argumenter­ede for den tidsubeste­mte foranstalt­ning, der gives til saerligt farlige.

Hvis ikke der kan blive tale om forvaring, bør han idømmes 11 års faengsel, lyder det.

»Vi taler om over 20 kvinder, der er blevet misbrugt og et meget højt antal saedelighe­dsforbryde­lser,« sagde anklageren i Københavns Byret. »Tiltalte har bare kørt på og på. Han har ikke på noget tidspunkt aendret sin adfaerd i perioden.«

Byretten kendte fredag den 31-årige mand skyldig i langt hovedparte­n af de 36 forhold, som han var tiltalt for.

Han har blandt andet begået fem voldtaegte­r, to voldtaegte­r af mindreårig­e, et voldtaegts­forsøg og en saerlig grov voldtaegt af en mindreårig.

Han er også skyldig i en raekke kraenkelse­r samt vold, frihedsber­øvelse, ulovlig tvang og trusler.

Tiktok-manden

Den 31-årige mand fik på sociale medier kontakt til unge piger og kvinder. Blandt andet var han på Tiktok, hvor han havde tusindvis af følgere, og han er blevet kendt som Tiktokmand­en.

Sagen opstod, da en kvinde oprettede en gruppe på Facebook for hans ofre, og flere kvinder var fredag mødt op i retten. Her var der lettelse at spore, da skyldkende­lsen blev laest op.

Den 31-årige har naegtet sig skyldig og sagt, at han føler sig udsat for »en heksejagt«. En mentalunde­rsøgelse anbefaler, at den 31-årige idømmes forvaring.

Straffen fastsaette­s den 2. juni.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark