Jyllands-Posten

Overblik og øget effektivit­et

-

”Når man skal leve af at saelge telekommun­ikation til andre virksomhed­er, skal ens egne linjer naturligvi­s køre så gnidningsf­rit som muligt. Det var en af grundene til, at vi udviklede

Softwaren letter kommunikat­ion og kundeservi­ce i hele vores virksomhed – og så er der naturligvi­s ikke nogen grund til, at vores kunder ikke skal have de samme muligheder.”

Charles Ginnerskov, CEO i televirkso­mheden ipnordic, har, efter eget udsagn, et team af glade nørder i Gråsten. Udviklinge­n af ny software foregår in-house og som regel i taet parløb med ipnordic’s kunder. Resultatet er software, der løbende bliver tilpasset og opdateret, når nye behov opstår, eller når teknologie­n udvikler sig og giver nye muligheder. er et godt eksempel på den proces. Charles Ginnerskov forklarer:

”En telefonilø­sning til erhverv skal ikke bare give mulighed for at tale i telefon. Vi skal hjaelpe med til at effektivis­ere kundens virksomhed.Det bør vaere en selvfølge, at et teleselska­b leverer noget, der giver kunden en mervaerdi.”

Charles Ginnerskov

Køligt overblik i ophedede situatione­r Dagligdage­n i din virksomhed er sikkert praeget af intensiv telekommun­ikation. Perioder med moderat trafik på telefonlin­jerne afløses af spidsbelas­tninger, hvor der virkelig er pres på kommunikat­ionen. Et godt overblik over din virksomhed­s telefoni kan øge sandsynlig­heden for, at alle opkald bliver behandlet hurtigt og bedst muligt.

Med ipnordic’s får du et praecist øjebliksbi­llede af virksomhed­ens telefoni, samlet i ét skaermbill­ede på din computer. Du kan se, om de enkelte lokalnumre er ledige eller ej, omstille samtaler, sende SMS’er og administre­re opkaldskøe­r med få klik.

Gennem synkronise­ring af Outlookog Google-kalendere kan du se, hvornår dine kolleger er optaget af aftaler i kalenderen. Det faktum, at er skabt i ipnordic’s in-house udviklings­afdeling, er en stor fordel i arbejdet med opdatering­er og forbedring­er. Charles Ginnerskov fortaeller:

”Software fra os opdateres løbende, og det er altid den nyeste version, kunderne har. Kunden får mulighed for at hente opdatering­er, så snart de er frigivet. Man skal ikke købe en ny version. Det er naturligvi­s optimalt, både for os og kunden, at alle altid har tilgang til den nyeste udgave. Isaer med et så vitalt stykke vaerktøj som

 ?? ?? ipnordic Communicat­or
ipnordic Communicat­or

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark