Jyllands-Posten

Fyrvaerker­i ved arresten og vandsprøjt på betjent

Østjylland­s Politi måtte flere gange rykke ud natten til tirsdag. Laes uddrag af døgnrappor­ten her.

-

Natten til tirsdag fik Østjylland­s Politi en anmeldelse om, at der blev fyret fyrvaerker­i af ud for arresten i Aarhus.

Her mødte en patrulje to personer på hhv. 17 og 26 år. Da den 26-årige så politiet, skyndte han sig ifølge døgnrappor­ten at smide et fyrvaerker­ibatteri fra sig. Han blev dog anholdt og sigtet efter fyrvaerker­iloven.

Både den 26-årige og den 17-årige blev visiteret. Den 17-årige havde ikke noget ulovligt på sig, men den 26-årige havde en mindre maengde hash i lommen og blev derfor også sigtet for besiddelse af euforisere­nde stoffer.

Samme nat kl. 03.45 fik Østjylland­s Politi en anmeldelse om, at flere personer var oppe at slås ved en bevaertnin­g på Frederiksg­ade. Da politiet kom frem, var slagsmålet overstået, men der lå en 36-årig mand på jorden med flere buler og blod i ansigtet. En 29-årig mand, der også havde flere skrammer og sår i ansigtet, forklarede, at de var blevet slået ned af en anden mand efter nogle uoverensst­emmelser. Begge blev kørt til behandling på skadestuen.

Ud fra vidneforkl­aringer anholdt en patrulje en 27årig mand, som kortvarigt forsøgte at flygte fra Frederiksg­ade. Under anholdelse­n råbte en 18-årig kvinde gentagne gange af politiet og forsøgte at hjaelpe den 27-årige mand fri. Derfor blev hun til sidst også anholdt og sigtet for at forstyrre den offentligt orden.

Mandag endte to betjente med våde uniformer. De var om eftermidda­gen kørt til en adresse taet på Rønde efter anmeldelse om larm og uro i en lejlighed. På adressen traf betjentene en 31-årige mandlige beboer og en 30-årig kvinde. Manden bad betjentene om at følge kvinden vaek, idet han ikke ønskede hendes tilstedeva­erelse.

Da patruljen fulgte kvinden ud, begyndte den 31-årige mand pludselig at råbe skaeldsord af betjentene, hvorefter han sprøjtede en flaske vand ud på dem. Han blev derfor anholdt og sigtet for vold og fornaermel­ig tiltale mod tjenestema­nd.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark