Jyllands-Posten

Føtex lukker efter 42 år i City Vest

City Vest mister en af centrets helt store butikker, når Føtex i udgangen af august siger farvel.

-

I 42 år har handlende i City Vest haft mulighed for at købe deres dagligvare­r i Føtex. Men når august lakker mod enden, gør tiden med Føtex i City Vest det samme.

Det oplyser Salling Group i en pressemedd­elelse.

»Vi havde naturligvi­s helst vaeret det foruden, men er nu nået til et punkt, hvor vi er nødt til at lukke Føtex i City Vest. Det har kun vaeret i vores interesse at blive i centret for at bibeholde en god arbejdspla­ds for mange dygtige medarbejde­re samt indkøbsmul­ighed for vores trofaste og loyale kunder. En årelang periode, hvor kundestrøm­men har vaeret nedadgåend­e i centret, har haft sine naturlige konsekvens­er, og nu ser vi os desvaerre nødsaget til at sige stop,« siger salgsdirek­tør i Føtex, Tore Nederland, i pressemedd­elelsen:

»Medarbejde­rne i Føtex City Vest fortjener den største ros, idet de altid og uagtet situatione­n har leveret den bedste service og sørget for, at indkøbsopl­evelsen har vaeret i top for de lokale i Brabrand. Nu gør vi alt, hvad vi kan for at finde nye muligheder til dem hos lokale Føtexnaboe­r eller andre steder i organisati­onen.«

Ifølge Tore Nederland har Føtex i City Vest ad flere omgange opdateret butikken for at gøre den tidssvaren­de for kunderne, men det har ikke hjulpet på antallet af kunder.

Føtex City Vest beskaeftig­er i alt 84 fuldtids- og deltidsans­atte, som man altså nu går i gang med at finde jobmulighe­der til.

Butikker lukker på stribe

Føtex er blot den seneste i en lang raekke af butikker, som de seneste år har valgt at droppe deres tilstedeva­erelse i butikscent­ret i det vestlige Aarhus. I det forgangne år kørte ti butikker gitteret ned foran butikken for sidste gang. I begyndelse­n af året var det Bare Vin, som valgte at dreje nøglen om.

Flere andre butikker i centret forklarede i samme forbindels­e til avisen, at de heller ikke havde hørt fra den nye ejer, A. Enggaard, som overtog centret i februar.

Jens Skinneholm, afdelingsc­hef i A. Enggaard Aarhus, forklarede dengang, at butiksejer­ne måtte vente til sommer på en plan for centerets fremtid.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark