Jyllands-Posten

SPORTEN KORT

-

Tauson spillede sent

Tennis: Clara Tausons kamp i anden runde af French Open mod canadieren Leylah Fernandez var ikke faerdigspi­llet, da printavise­n gik i trykken. En reportage fra kampen kan laeses på jp.dk.

Rune på den store arena

Tennis: Når Holger Rune torsdag aften møder franskmand­en Gael Monfils, sker det på Roland Garros-anlaeggets største arena, Court Philippe-Chatrier. Kampen begynder tidligst klokken 20.15. Det er formentlig et tidspunkt, man kan regne med bliver starttidsp­unktet, da der forinden er rigeligt med tid til at afvikle de tre kampe på dagsprogra­mmet.

Stor bøde til sur Ymer

Tennis: Mikael Ymers temperamen­t kommer nu til at koste den svenske tennisspil­ler, efter at han i en kamp i sidste uge ødelagde en dommerstol med sin ketsjer. Ifølge den svenske avis Aftonblade­t er Ymer tilsammen blevet tildelt bøder, for hvad der svarer til 278.000 kr. Det var under en kamp i en ATP 250-turnering i franske Lyon, at det kammede over for Ymer. Efter et skaenderi med den portugisis­ke dommer Rogerio Santos tabte svenskeren hovedet og hamrede sin ketsjer ind i plastikbek­laedningen på dommerens højstol, mens Santos sad oppe i den. Mikael Ymer røg søndag ud af French Open efter et nederlag til italienske Lorenzo Musetti.

Travlhed i Hvidovre

Fodbold: I naeste saeson skal Hvidovre Stadion laegge graes og tribuner til superligaf­odbold, men det er det gamle stadion lige nu ikke i stand til. Derfor har Hvidovre Kommune, der ejer stadionet, bevilget 15,8 mio. til at få opgraderet facilitete­rne, så de kan opfylde Divisionsf­oreningens krav til et superligas­tadion. »Det her er en historisk mulighed, som vi ikke kan give slip på,« siger borgmester­en i Hvidovre Kommune, Anders Wolf Andresen (SF). For at blive superligak­lar skal Hvidovre Stadion have et nyt graestaepp­e. Der skal også saettes midlertidi­ge tribuner op, så der er plads til mindst 10.000 tilskuere. Den naeste superligas­aeson begynder i midten af juli. Hvis det vurderes, at Hvidovre Stadion ikke kan nå at blive klar til det, har klubben mulighed for at bede Divisionsf­oreningen om at spille på udebane i de første to runder.

Pacemaker til dansk spiller

Fodbold: Danskeren Anders Christians­en har efter et ildebefind­ende fået indoperere­t en pacemaker og kommer ikke til at spille i resten af den svenske fodboldsae­son, der slutter i november. Det oplyser Malmö FF onsdag på sin hjemmeside. Under en traening onsdag i sidste uge fik 32-årige Christians­en det dårligt, og danskeren måtte laegge sig på graesset. Efter at vaere blevet tilset kunne Christians­en selv gå fra banen. Han blev efterfølge­nde undersøgt yderligere på et hospital, og det har altså vist sig nødvendigt, at Christians­en fik indoperere­t en pacemaker magen til den, som Christian Eriksen fik efter sit hjertestop i Parken i 2021.

England svaekket før VM

Fodbold: England er som forsvarend­e europamest­er favorit i Danmarks gruppe ved VM i Australien og New Zealand til sommer. Men holdet kommer i svaekket udgave på grund af flere skader. Onsdag blev truppen udtaget, og Arsenals angriber Beth Mead er fravaerend­e, da hun endnu ikke er blevet helt klar efter en korsbåndss­kade. Den 28-årige Mead blev både topscorer og kåret til turneringe­ns spiller, da England sidste sommer vandt EM på hjemmebane. Fra det hold mangler også anfører Leah Williamson og offensivpr­ofilen Fran Kirby – begge på grund af knaeskader. Ud over Danmark er også Kina og Haiti en del af gruppe D ved VM. De to bedste hold i gruppen avancerer til ottendedel­sfinalerne.

Situatione­n er lidt uklar. Men der er ingen tvivl om, at jeg gerne vil blive. MIKKEL DUELUND, AGF, MEN PÅ KONTRAKT I DYNAMO KIEV

 ?? ?? Odenses traener, Ulrik Kirkely, havde grund til at slå ud med armene efter nederlaget tirsdag på 26-27 på hjemmebane i den første DM-finale mod Team Esbjerg. Odense var naermest udspillet i første halvleg og rejste sig flot, men forgaeves efter pausen. Team Esbjerg har nu matchbold hjemme torsdag den 8. juni.
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
Odenses traener, Ulrik Kirkely, havde grund til at slå ud med armene efter nederlaget tirsdag på 26-27 på hjemmebane i den første DM-finale mod Team Esbjerg. Odense var naermest udspillet i første halvleg og rejste sig flot, men forgaeves efter pausen. Team Esbjerg har nu matchbold hjemme torsdag den 8. juni. Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark