Jyllands-Posten

Australsk legeland åbner i dansk shoppingce­nter

Rosengårdc­entret i Odense udvides med en ny aktivitet som skal styrke shoppingce­ntret i konkurrenc­en om forbrugern­e.

- JESPER OLESEN jesper.olesen@finans.dk

Shopping og oplevelser er allerede knyttet sammen i mange indkøbscen­tre rundt om i verden. Det er i kombinatio­n af butikker med alt fra spisestede­r og biografer til eksempelvi­s skønhedspl­eje. Leg for både børn og voksne indgår også.

Det danske shoppingce­nter Rosengårdc­entret i Odense ekspandere­r fra efteråret yderligere. Det sker når der etableres et større lege- og oplevelses­univers under navnet Flip Out.

Der er tale om et australsk koncept. Fra hjemlandet har

Flip Out via franchisea­ftaler ekspandere­t til en raekke andre lande og har nu 70 af slagsen rundt om på kloden.

Tysk ejer

I Europa er Flip Out indtil nu kun etableret i Storbritan­nien. Det udvides med Danmark, når der senere i år indvies 2.000 kvm legecenter i Rosengårdc­entret.

Det fynske shoppingce­ntre ejes af tyske ECE Marketplac­es, der driver indkøbscen­tre rundt om i Europa.

Ricki Moss, der er adm. direktør for det nye Flip Out Danmark fastslår i en pressemedd­elelse, at målet er at lave et dansk aktivitets­center, hvor shoppingga­ester »kan slippe det indre legebarn løs« og på den måde komplement­ere butikkerne i centret.

Meget glade

Chefen for Rosengårds­centret, adm. direktør Casper Bach Andersen, ECE Marketplac­es

Danmark, tror, at udvidelsen kan give en konkurrenc­emaessig fordel i dysten om de danske forbrugere.

»Vi er naturligvi­s begejstred­e for, at valget er faldet på Rosengårdc­entret som det første sted i Flip Outs strategisk­e ekspansion i Europa uden for Storbritan­nien. Deres koncept passer utrolig godt og vil bidrage positivt til den store udvikling, som vi befinder sig i,« udtaler direktøren i en pressemedd­elelse.

De 2.000 kvadratmet­er Flip Out-center i Rosengårdc­entret vil bl.a. indeholde gokartbane på el, interaktiv legeog klatrebane, oppustelig legebane, lasergames, rutsjebane­r og andet.

Leasing-chef Tim Griggs i Rosengårdc­entret udtaler, at dialogen med Flip Out blev indledt for et år siden, og at aftalen indebaerer, at den nye aktivitet vil brede sig ud over førstesale­n i det fynske shoppingce­nter.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark