Jyllands-Posten

Traener: Messi spiller sidste PSG-kamp

På lørdag spiller Lionel Messi sin sidste kamp for den parisiske storklub-

-

Lionel Messi spiller lørdag sin sidste kamp for den franske fodboldklu­b Paris SaintGerma­in. Det bekraefter PSG-traener Christophe Galtier på et pressemøde før ligakampen mod Clermont, skriver Reuters.

»Jeg har haft privilegie­t af at traene den bedste spiller i fodboldhis­torien. Det vil blive hans sidste kamp på Parc des Princes,« siger Christophe Galtier.

PSG er sikker på at vinde det franske mesterskab inden kampen i sidste spillerund­e.

Messi var selv med til at sikre titlen, da han scorede det enlige mål for PSG, da holdet i sidste runde spillede 1-1 ude mod Strasbourg.

I denne saeson er det blevet til 16 ligamål og lige så mange oplaeg. Angrebsmak­keren Kylian Mbappe er lige nu ligaens topscorer med 28 mål. Samlet set er det i denne saeson blevet til 21 mål og 20 oplaeg på tvaers af alle turneringe­r.

Messi skiftede i sommeren 2021 fra FC Barcelona, hvor argentiner­en med stor succes havde spillet i hele sin karriere.

Helt den samme succes har Messi ikke opnået i PSG, selv om det er blevet til franske mesterskab­er to saesoner i traek.

Det var håbet i PSG, at den franske klub for første gang nogensinde ville kunne vinde Champions League med

Messi på holdet. Det er dog ikke sket.

Tvaertimod er PSG røget ud i ottendedel­sfinalerne i både denne og sidste saeson efter nederlag til henholdsvi­s Bayern München og Real Madrid.

»I denne saeson har han vaeret en vigtig del af holdet. Han har hele tiden vaeret til rådighed. Jeg mener ikke, det er berettiget, når han modtager kritik.«

»Han har hele tiden vaeret der for holdet. Det har vaeret en fornøjelse at følge ham i denne saeson,« siger Christophe Galtier.

Paris Saint-Germains kamp mod Clermont spilles lørdag kl. 21.

Jeg har haft privilegie­t af at traene den bedste spiller i fodboldhis­torien. CHRISTOPHE GALTIER, TRAENER, PARIS SAINT-GERMAIN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark