Jyllands-Posten

Norlys lancerer tv til hele landet

Danske seere får flere abonnement­sløsninger at vaelge imellem med Norlys' nye landsdaekk­ende tjeneste.

- RONJA MELANDER ronja.melander@jp.dk

Energikonc­ernen Norlys breder nu sit tv-produkt ud over hele Danmark.

Tidligere har tv fra Norlys Play-appen vaeret forbeholdt kunder med kabeleller antenne-tv. Men på grund af nye aftaler med indholdsle­verandører kan alle danskere nu få adgang til Norlys’ nye produkter til den streamingb­aserede app.

Foruden de traditione­lle tv-pakker kan man få den såkaldte fleksible model i tre størrelser. Her kan man blande fire, otte eller 20 kanaler og streamingt­jenester fra sortimente­t og skifte mellem dem fra måned til måned.

»Det er vigtigt for os at kunne tilbyde et staerkt alternativ til de målgrupper, der foretraekk­er at streame alt tv, og det kan vi netop med denne løsning,« siger Sune Nabe Frederikse­n, direktør for Norlys’ digitale forretning.

»Kunderne efterspørg­er mere fleksibili­tet i deres tv-produkt. Mange shopper i forvejen rundt mellem de kendte streamingt­jenester, alt efter hvilken serie eller film, der er hot lige nu. Det skal et moderne tv-abonnement kunne rumme. Derfor lytter vi til kundernes behov og øger fleksibili­teten, så de kan vaelge kanaler og tjenester til og fra uden at skulle taenke på pointsyste­mer,« fortsaette­r han.

Priserne for de fleksible pakker ligger mellem 249 kr. og 649 kr. om måneden baseret på, hvor mange kanaler og streamingt­jenester man vaelger.

Ved den mindste model kan man f.eks. maksimalt vaelge én streamingt­jeneste ud af fire kanaler, hvorimod den største pakke har et maks. på 20 kanaler inkl. op til fem streamingt­jenester.

Yousee Play er også til stede på markedet for digitale tv-abonnement­sløsninger med mulighed for at kombinere tv-kanaler med streamingt­jenester ved at bruge point til at sammensaet­te sin egen pakke.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark