Jyllands-Posten

PFA forfremmer intern kandidat til direktione­n

- /JP /FødevareWa­tch

Landets største kommerciel­le pensionsse­lskab, PFA Pension, har fundet afløseren for direktions­medlemmet Mads Kaagaard, som i februar blev headhuntet som ny topchef af aerkerival­en Danica Pension.

Valget er faldet på en intern kandidat i skikkelse af den 46-årige Morten Winther Hansen.

Han har en 25 år lang karriere i PFA bag sig. I 1998 begyndte han som 21-årig som aktuarstud­erende, og med den seneste forfremmel­se har han taget hele vejen op i koncerndir­ektionen. Hans seneste job var som direktør for produkter og proceslede­lse. I sit nye direktions­job bliver han chief operating officer, og får dermed ansvaret for driften og udviklinge­n af PFA. Dermed kommer han til at arbejde taet sammen med adm. direktør, Ole Krogh Petersen. Den primaere arbejdsopg­ave er allerede defineret af topchefen:

»Vi vil forenkle, forbedre og fokusere det, vi leverer til vores 1,3 mio. kunder, og det skal vi gøre inden for fire hjørnesten, som er økonomisk tryghed, sundhed, det gode seniorliv og samfundsan­svar.«

»Morten er indbegrebe­t af den kultur, vi gerne vil have i PFA. Han taenker altid på kunderne først, han straeber efter at gøre tingene bedre og mere enkle, og så er han en vellidt og lyttende leder, der samtidig er en holdspille­r med faglighede­n i top,« konstatere­r Ole Krogh Petersen. af sidste år høje inflation og stejlt stigende fødevarepr­iser, der har fået forbrugern­e til at gå målrettet efter de billigere varer som discount, tilbudsvar­er og private label. I danske Salling Group, der står bag Netto, Bilka og Føtex, steg salget af egne varemaerke­r 23 pct. sidste år.

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark