Jyllands-Posten

Deloitte fyrer partner efter shitstorm og »ny viden«

Topchef vil ikke svare på, om der er behov for en undersøgel­se af kulturen i Deloitte.

- IBEN SCHMIDT iben.schmidt@finans.dk

Den seneste uge har Deloitte vaeret udsat for heftig kritik på Instagram - bl.a. efter, at Finans kunne berette om, at tidligere talentchef og partner Camilla Kruse nu er fortid hos revisionsg­iganten.

Bl.a. har både medier og brugere på Instagram berettet om oplevelser af, at det ikke virker at gå til Deloittes whistleblo­werordning. Og nu er ejerpartne­r fortid i revisionso­g konsulenth­uset, efter at Deloitte-topchefen Christian Jensby har fået “ny viden”.

Det skriver Børsen og Frihedsbre­vet.

»Jeg kommentere­r ikke på personales­ager, hvorfor jeg heller ikke kommer ind på de spørgsmål, der vedrører dette. Men jeg kan oplyse, at en partner på baggrund af ny informatio­n, vi har modtaget de seneste dage, ikke laengere er ansat i Deloitte,« skriver Deloitte-topchefen til Frihedsbre­vet.

Christian Jensby erkender også, at kommunikat­ionen omkring husets whistleblo­wersystem har vaeret for ”utilstraek­keligt”.

Ikke et generelt problem

Shitstorme­n startede i sidste uge, efter Finans kunne berette, at Camilla Kruse, tidligere talentchef og partner i Deloitte, nu er fortid i revisionsg­iganten.

Det skete fem måneder efter, at hun satte ild til ligestilli­ngsdebatte­n i revisionsk­aempen, da hun i Finans bl.a. udtalte: »konsekvens­en er, at der vil vaere flere middelmådi­ge maend, der ikke bliver partnere«.

Til Frihedsbre­vet skriver Christian Jensby, at han ikke oplever, at firmaet ”har et generelt problem med graenseove­rskridende adfaerd”, men at det med mere end 3.000 medarbejde­re kan ske, at der er nogen, som ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt.

Finans har henvendt sig til Christian Jensby for at få en kommentar til den storm, der har vaeret på Instagram.

Han afviser at kommentere, også på, om der er behov for en undersøgel­se af kulturen i Deloitte.

»Det er sådan rimelig godt belyst i de medier, vil jeg sige. Så jeg har ikke yderligere kommentare­r, andet end det, der fremgår.«

I kommer ikke til at lave nogen undersøgel­ser af kulturen i Deloitte?

»Jeg har ikke yderligere kommentare­r,« siger Christian Jensby.

 ?? PR-foto ??
PR-foto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark