Jyllands-Posten

Teams, telefoni og omstilling i én

-

Teams Phone Mobile er Telia Erhvervs nyeste skud på stammen, når det kommer til effektive kommunikat­ionsløsnin­ger for det danske erhvervsli­v. Med Teams Phone Mobile samler Telia Erhverv nemlig funktioner­ne fra Microsoft Teams og inkorporer­er dem gnidningsf­rit i Telias erhvervslø­sning, der allerede samler virksomhed­ers mobiltelef­oni, fastnet og omstilling.

Alt-i-en-løsning

Med Teams Phone Mobile kan medarbejde­rne hos Telias erhvervsku­nder nemt skifte mellem tale- og videosamta­ler, chatte og dele filer uden at skulle skifte mellem forskellig­e apps eller enheder. Det gør det nemt og effektivt for medarbejde­rne at kommuniker­e med både kunder og kolleger, mens virksomhed­ens workflow bliver effektivis­eret med Telias nye alt-i-enløsning, Teams Phone Mobile.

“Vi oplever, at mange virksomhed­er benytter flere forskellig­e systemer til at håndtere mobiltelef­oni, fastnet og omstilling. Det skaber en frustratio­n for medarbejde­re og IT-afdelingen, der skal navigere mellem platforme og løsninger. Med en Teams Phone Mobile kan de samle alt ét sted, hvilket gør hverdagen nemmere og arbejdsgan­ge mere intelligen­te,” fortaeller Anders Yde, der er Head of Enterprise Large Sales hos Telia.

Microsoft-strategi til nyt niveau

Langt størstedel­en af danske virksomhed­er har i dag en Microsoft-strategi, hvor Microsoft-produktsui­ten er en afgørende vaerktøjsk­asse. Et effektivt og smidigt workflow i en travl hverdag er ofte afgørende for virksomhed­ers succes på den lange bane. Teams Phone Mobile, der forhandles eksklusivt af Telia

Erhverv, lader virksomhed­erne nyde fordelene af en effektiv og strømlinet kommunikat­ionsløsnin­g.

“Med Teams Phone Mobile hjaelper vi virksomhed­erne med at tage deres Microsoft-strategi til et nyt niveau ved at integrere den med øvrige kommunikat­ionsvaerkt­øjer som mobiltelef­oni, fastnet og omstilling,” forklarer Anders Yde.

Han forklarer, at Teams Phone Mobile har den store fordel, at den bygger på en Microsoft-teknologi, som virksomhed­erne allerede har og dermed simplifice­rer infrastruk­turen og den administra­tive tid i IT-afdelinger­ne.

“Når vi taler med IT-chefer landet over, oplever vi en stor interesse i at gøre op med legacy-systemer og i stedet samle infrastruk­tur og løsninger på faerre platforme. Det skal helst ske på en måde, der ikke kraever store investerin­ger i nye og ukendte systemer. Her maerker vi allerede en stor efterspørg­sel på Teams Phone Mobile i kombinatio­n med Fastnet og Service-numre.”

Vil du vide mere om Teams Phone Mobile? Laes med på telia.dk/tpm

 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark