Jyllands-Posten

Rød-grøn – og tilbage til rød: Nu hedder det gamle SuperBrugs­en SuperBrugs­en

I fem måneder nåede Coop-butikken i Hinnerup at hedde Coop. Nu vender velkendte røde farver tilbage.

- CHRISTINA S. JOHANSEN Jyllands-Postens Lokalavise­r csj@jyla.dk

Med vaeldig festivitas åbnede landets første Coop butik i Hinnerup 23. november sidste år.

Hinnerup Garden spillede, borgmester­en klippede snoren til den tidligere SuperBrugs­en, og masser af mennesker strømmede til den ombyggede butik, der nu havde fået et spritnyt, grønt Coop-facadeskil­t.

Nu, fem måneder senere, skal skiltet pilles ned igen, og det gamle, velkendte SuperBrugs­en-skilt skal fiskes frem fra gemmerne.

Butikken i Hinnerup vender nemlig tilbage til at vaere en SuperBrugs­en. Det står klart, efter Coop har meldt ud, at den nye Coop-kaede er lagt i graven.

»I forbindels­e med at energisels­kabet OK traeder ind som ejer med indflydels­e i Coop, har vi kigget på den fremtidige kaedestruk­tur og er blevet enige om, at Kvickly og SuperBrugs­en er så staerke brands, at det ikke vil give mening at investere et stort beløb i nye Coop-butikker,« siger Jens Juul Nielsen, der er informatio­nsdirektør i Coop Koncernen.

Han fortsaette­r:

»Positive reaktioner«

»Det er sådan set gået paent i de to nye testbutikk­er (i Hinnerup og i den gamle Irma på Frederiksb­erg, red.), og der har egentlig vaeret masser af positive reaktioner – og vi tager erfaringer med os – men der har ikke vaeret så stor vaekst i omsaetning­en, at vi kan forsvare en milliardin­vestering i omdannelse­n af de resterende 300 butikker til Coop.«

I forhold til de helt konkrete lokale reaktioner på den nye kaede henviser informatio­nsdirektør­en til brugsuddel­eren i Hinnerup, men her oplyser souschefen, at man fra butikkens side ikke ønsker at udtale sig hverken om de lokale reaktioner eller skiftet tilbage til SuperBrugs­en.

Jens Juul Nielsen fortaeller, at butikkens tilbageven­den til SuperBrugs­en ikke kommer til at betyde alverden for forretning­en og for kunderne – ud over at facadeskil­tet bliver skiftet, hvilket sker i begyndelse­n af maj.

 ?? ?? Hinnerup Garden spillede, og masser af mennesker besøgte den nye Coop butik i Hinnerup, da den åbnede i november sidste år. Arkivfoto
Hinnerup Garden spillede, og masser af mennesker besøgte den nye Coop butik i Hinnerup, da den åbnede i november sidste år. Arkivfoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark