Jyllands-Posten

Blaest og Burhan G indtager scenen på årets Grøn

Grøn føjer bandet Blaest og popikonet Burhan G til plakaten for sommerens koncertrae­kke, der også byder på Tobias Rahim, Scarlet Pleasure og TV-2.

-

Publikum til årets Grønkoncer­ter kan glaede sig til både at komme taettere på himlen og blive taget med storm.

Den årlige festivalka­ravane, der rammer Aarhus den 20. juli, får nemlig selskab af poplegende­n Burhan G og hitgruppen Blaest.

Det oplyser Muskelsvin­dfonden og Tuborg, der står bag Grøn, i en pressemedd­elelse.

Blaest og Burhan G føjes til en plakat, der allerede taeller Tobias Rahim, TV-2 og Scarlet Pleasure.

Og det er en stor aere at komme med på holdet, lyder det fra Blaest, som er kendt for sange som ”Juice” og ”Disko i KBH”.

»Det er en virkelig sej festival, hvor frivillige kraefter driver et kaempe projekt, og hvor der bliver samlet en masse penge ind til Muskelsvin­dfonden,« skriver bandet i en faelles udtalelse, der fortsaette­r:

»Samtidig er det en festival, hvor der er plads til alle, og en festival, vi selv er kommet på – isaer i vores barndom. Derfor er det en kaempe aere at få lov til at stå på scenen.«

Respekt og ydmyghed

Samme toner lyder fra Burhan G, der har optrådt på Grøn tre gange før - i 2008, 2012 og 2014.

»Faellesska­bet foran og på scenerne er meget meningsful­dt at vaere en del af. Derfor går jeg til disse koncerter med respekt og ydmyghed,« siger han i pressemedd­elelsen.

»Bandet og jeg er allerede i gang med forberedel­serne, og vi glaeder os til at dele oplevelser og skabe nye minder med alle,« tilføjer popstjerne­n, der står bag store hits som ”Jeg Vil Ha’ Dig For Mig

Selv” og ”Taettere På Himlen.”

Grøn-karavanen kører i år fra 18. til 28. juli og kommer forbi otte danske byer rundt om i landet, heriblandt Tårnby, Esbjerg og Odense.

Navnene på tre af programmet­s i alt otte artister mangler stadig at blive offentligg­jort.

Grøn har eksisteret siden 1983 og kunne dermed fejre 40-års jubilaeum sidste år. Her blev der for første gang meldt udsolgt på hele turnéen. Overskudde­t fra alle Grøns koncerter går til Muskelsvin­dfonden og dens arbejde for at gøre livet bedre for mennesker, der lider af sygdommen muskelsvin­d.

 ?? ?? Burhan G (billedet) og Blaest er de seneste navne på årets Grønplakat. Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix
Burhan G (billedet) og Blaest er de seneste navne på årets Grønplakat. Foto: Per Lange/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark