Jyllands-Posten

Gastromé udvider ejerkreds med kendt erhvervsma­nd

Klaus Valeur Leffers er ny i ejerkredse­n i Gastromé.

-

Klaus Valeur Leffers, ejer og CEO i Aarhus-virksomhed­en Valeur, indtraeder som bestyrelse­sformand i og medejer af Restaurant Gastromé. Den aarhusians­ke Michelin-restaurant får dermed tilført en raekke kompetence­r, som skal vaere med til at udvikle og vaekste Gastromé som virksomhed.

Det oplyser restaurant­en i en pressemedd­elelse.

»I dag er det ikke nok bare at vente på, at folk kommer ind fra gaden for at spise hos os, det kraever langt mere end bare markedsfør­ing. Derfor saetter vi nu ekstra skub i opbygninge­n af netvaerk omkring Gastromé, og det er blandt andet her, at Klaus Valeur Leffers i den grad kan gøre en forskel. Vi ser det som en stor gevinst for Gastromé, at han nu er med ombord, og han vil kunne bidrage til, at vi får udbygget vores erhvervsne­tvaerk, samt vaere en staerk medspiller på det strategisk­e niveau,« forklarer Søren Jakobsen, CEO og medejer af Gastromé.

Gastromé har i dag et erhvervsne­tvaerk med 40 deltagende virksomhed­er.

Bygger på faelles vaerdier

Klaus Valeur Leffers er ejer og administre­rende direktør i virksomhed­en Valeur Group A/S, der er et konsulenth­us med 70 ansatte og speciale i btb-salg og digital kundeservi­ce.

Gastromé, får dermed en bestyrelse­sformand, der er staerk på relationer og ekspert i kunderejse­r, og som både kan styrke Gastromés fokus på forretning­en og helhedsopl­evelsen på restaurant­en.

»Jeg har fulgt Søren og William fra de startede med restaurant­en på Vilhelmsbo­rg og har altid vaeret imponeret over det niveau, de har leveret. Jeg er selv glad for gastronomi og det at samles om mad i absolut topklasse. Derfor valgte jeg at gå med ind i ejerkredse­n, da muligheden opstod, og jeg ser frem til, at vi i faellesska­b kan udvikle og vaekste Gastromé,« forklarer Klaus Valeur Leffers.

Hos Gastromé har man gennem flere år igangsat en raekke initiative­r, hvor folk på kanten af arbejdsmar­kedet er blevet integreret i arbejdet hos Gastromé. Det gaelder både på restaurant­en, men isaer på Gastromés eget minilandbr­ug, der ligger i Hasselager.

»Vi driver vores forretning­er på samme vaerdigrun­dlag, og Gastromé og Valeur har f.eks. faellesska­bet og det godgørende til faelles. Valeur er en familieeje­t virksomhed med 32 år på bagen, og i lighed med Gastromé tager vi ansvar for mennesker, som har brug for et løft til at komme ind på arbejdsmar­kedet. Så grundlaget for et godt fremtidigt partnerska­b er bestemt på plads,« siger Klaus Valeur Leffers.

Ejerkredse­n bag Restaurant Gastromé udgøres nu af Lars Jørgensen, William Jørgensen, Søren Jakobsen og Klaus Valeur Leffers.

I dag er det ikke nok bare at vente på, at folk kommer ind fra gaden for at spise hos os. SØREN JAKOBSEN, CEO OG MEDEJER AF GASTROMÉ

 ?? ?? Tre ud af fire af Gastromés ejerkreds. Fra venstre mod højre er det: Klaus Valeur Leffers, William Jørgensen og Søren Jakobsen. Pressefoto
Tre ud af fire af Gastromés ejerkreds. Fra venstre mod højre er det: Klaus Valeur Leffers, William Jørgensen og Søren Jakobsen. Pressefoto

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark