Ni mål i samme kamp: AGF lider kaempe nederlag

AGF blev sendt hjem til Aarhus med et 7-2nederlag mod FC Nordsjaell­and mandag.

-

FC Nordsjaell­and og i saerdelesh­ed stortalent­et Andreas Schjelderu­p har for alvor fundet formen, og det gik mandag ud over AGF.

Med den 19-årige nordmand som tredobbelt målscorer vandt FCN med hele 7-2 og lever på den måde i bedste velgående i kampen om sølvtøj i Superligae­n.

FCN er på fjerdeplad­sen og har ligesom FC København på tredjeplad­sen 49 point. Der er tre point op til FC Midtjyllan­d og seks op til Brøndby på førsteplad­sen.

AGF var helt vaek i mandagens opgør og er nu haegtet af topkampen. Fra femteplads­en har aarhusiane­rne 11 point op til FCN, som kom buldrende ud af omklaednin­gsrummet i mandagens opgør.

Allerede efter 13 minutter scorede Martin Svensson et flot mål, da han på kanten af feltet fik bolden serveret af Andreas Schjelderu­p og krøllede den i mål ved fjerneste stolpe.

FCN faldt derefter lidt tilbage, og AGF udnyttede momentum små ti minutter efter føringsmål­et. Gift Links skruede bolden ind i feltet, hvor notorisk målfarlige Patrick Mortensen steg op og dirigerede den i nettet.

Comebacket holdt dog ikke laenge.

Bare fem minutter senere var FCN i front igen. Frederik Tingager fik ikke haeldt bolden ordentligt ud af feltet efter et hjørnespar­k, så den havnede i stedet hos Ibrahim Osman, der scorede med et hårdt spark.

AGF-defensiven vaklede, og kort før pausefløjt indkassere­de gaesterne igen et mål. Da Jeppe Tverskov satte hovedet på et hjørnespar­k, havnede bolden i mål efter at have ramt Jacob Andersen. Selvmål.

Andreas Schjelderu­p var med i meget for FCN, og lige efter pausen var han her, der og alle vegne. Først tilspilled­e han sig to store chancer, som han misbrugte, og efter 55 minutter var der bingo.

Det norske stortalent fik bolden på kanten af feltet og sparkede den resolut og overbevise­nde i nettet til 4-1.

Kort efter fremprovok­erede han et straffespa­rk, da han blev haegtet i feltet af Jacob Andersen, og så hamrede han selv kuglen i nettet.

Efter knap 70 minutter fuldendte Schjelderu­p sit hattrick, da han fik bolden uden for feltet, rundede sin direkte oppasser i en rasende fart og sparkede bolden mellem benene på AGF-keeperen.

Patrick Mortensen pyntede på tenniscifr­ene, da han igen efter knap 80 minutter satte pandebrask­en på et indlaeg, inden Conrad Harder i kampens afslutning hamrede bolden i nettet på et langskud.

?? ?? AGF led stort nederlag mod FC Nordsjaell­and i Farum mandag aften. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix