Jyllands-Posten

NORMAL – 106 FOTOGRAFIE­R OM LIVET I LANDSBYEN SØLUND

-

I fotobogen ”Normal” har fotograf Casper Dalhoff samlet de fotos, han gennem de seneste 25 år har taget i Landsbyen Sølund, Danmarks største hjem for udviklings­haemmede. Bogen udkommer på det lokale forlag Book Lab. For hver bog solgt frem til bogen lanceres den 8. maj doneres 100 kr. til Sølund Musik-Festival. Du kan købe ”Normal” på Book Labs hjemmeside booklab.dk. dem i virkelighe­den. Måske gør det ondt at kigge ind i et forpint sind. Måske er det lettende at kigge på verden gennem en mand med en toårigs ubekymrede, lalleglade hjerne. Vurdér selv,« lyder det fra Casper Dalhoff.

For hver bog solgt frem til lanceringe­n den 8. maj har Casper Dalhoff og Book Lab besluttet at donere 100 kr. til den økonomisk traengte Sølund Musik-Festival, der er verdens største musikfesti­val for udviklings­haemmede.

»Taenk, hvis vi kunne saelge 500 bøger i forsalg frem til lancering. Så kunne vi støtte Sølund Musik-Festival med 50.000 kr. Det synes jeg, ville vaere helt fantastisk, og jeg håber, at mange vil vaere med til at bakke op om projektet,« siger Casper Dalhoff.

Fotobogen bliver lanceret med en fejring onsdag den 8. maj kl. 20 på Sølund, hvor alle er velkomne. Her kan fotografie­rne opleves på bygningern­es mure i et show skabt af pixel art.

Måske er det komfortabe­lt, at vi ikke behøver forholde os til dem i virkelighe­den. Måske gør det ondt at kigge ind i et forpint sind. Måske er det lettende at kigge på verden gennem en mand med en toårigs ubekymrede, lalleglade hjerne. Vurdér selv. CASPER DALHOFF, FOTOJOURNA­LIST

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark