Jyllands-Posten

Skuffet Uwe Rösler hylder Silkeborg-keeper

Nicolai Larsen var pokalkrypt­onit for AGF, siger en skuffet Uwe Rösler, der godkender aarhusiane­rnes indsats.

-

AGF’s cheftraene­r, Uwe Rösler, er dybt skuffet, efter at hans mandskab tabte torsdagens pokalfinal­e 0-1 til Silkeborg.

En vaesentlig­t del af forklaring­en på Silkeborgs triumf var storspil fra målmand Nicolai Larsen. Det mener AGFtraener­en i hvert fald.

»Jeg er ikke skuffet over individuel­le spillere, jeg er skuffet over, at vi har tabt en pokalfinal­e og ikke fik scoret.

Vi skabte chancer, men i mine øjne var Silkeborgs målmand deres bedste i kampen. Han havde to-tre utrolige redninger. Vi havde nogle virkelig gode chancer, som jeg er skuffet over, at vi ikke scorede på, men jeg er langtfra at ville kritisere enkelte spillere. Jeg kan ikke klandre dem for ikke at prøve. Normalt har vi ikke brug for så mange chancer for at score, men det havde vi i dag,« siger Uwe Rösler.

Han mener, at AGF startede kampen bedst, men blev lammet af Silkeborgs scoring i slutningen af første halvleg.

Efter pausen var aarhusiane­rne igen bedst, men tillod

Silkeborg for mange kontraangr­eb, og i slutfasen evnede AGF ikke at laegge et tungt nok pres, lyder tyskerens analyse.

»Silkeborg viste, at de var staerke til at forsvare boksen. Vi satte massivt pres på i perioder,« siger Rösler og roser de over 22.000 fremmødte AGF-fans.

Ros til fans

»Fansene skabte en utrolig atmosfaere gennem hele dagen. Vi har set videoer fra deres forfester. Jeg er ked af, at de ikke fik en pokaltitel at fejre. Nogle er skuffede, og det skal de have lov til at vaere. Jeg lytter gerne til deres kritik, jeg har ikke taenkt mig at gemme mig,« siger AGF-traeneren.

Han havde valgt at smide Felix Beijmo ind i bagkaeden, selv om svenskeren har vaeret ude med en skade i over en måned. Den svenske forsvarssp­iller var glad for at vaere tilbage på banen, men han er nedslået over finalens udfald.

»At se hvor meget det her betyder for Aarhus - for alle fansene, for mine holdkammer­ater, for hele klubben og for mig selv, så gør det meget ondt ikke at have taget sejren. Vi skal alle lige sluge den her, og så må vi vaere skuffede i dag og i morgen, inden vi skal forberede os på den naeste kamp. Jeg ville ikke gå glip af finalen. For mig var der aldrig tvivl om, at jeg skulle spille den. Jeg har ikke traenet så meget, og jeg var ikke i min bedste form, men jeg gjorde mit bedste for at hjaelpe holdet,« siger Felix Beijmo iført en ispose om knaeet.

AGF vandt senest en pokaltitel i 1996.

 ?? ?? Cheftraene­r Uwe Rösler under kampen, mens der stadig var noget at kaempe for. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Cheftraene­r Uwe Rösler under kampen, mens der stadig var noget at kaempe for. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark