Komputer for Alle (Denmark)

Musikalske glaeder på pc og mobil

Vi har samlet et sandt overflødig­hedshorn af smart it-udstyr og andre smarte hjaelpemid­ler, der gør dit liv med musik både nemmere og sjovere.

- Journalist Martin Haverholm

Kan du lide at spille musik? Så tag med på opdagelse i en verden af gode og gratis digitale muligheder – og de bedste apps til din mobiltelef­on.

Musik er en så stor del af det menneskeli­ge liv, at det ofte kan vaere svaert at forestille sig et liv uden. For alle os, der selv spiller musik, er det altid sjovt og spaendende at få nyt musikalsk grej, man kan lege med. Og det behøver bestemt ikke vaere et nyt klaver fra Steinway & Sons hver gang: En lille ny ting kan gøre en kaempe forskel – enten gøre det nemmere at øve og indspille eller måske bare udvide muligheder­ne i studiet. Der findes hjaelpemid­ler i enhver prisklasse!

Lige meget om du er erfaren musiker eller nybegynder, er vi sikre på, at du vil finde nogle af vores forslag nyttige. Fx kan både profession­elle og novicer have brug for en god metronom, så du kan indøve takten rigtigt fra starten. Eller hvad med en smart transporta­bel mikrofon, der gør det muligt for dig at optage din musik hvor som helst – uden at gå på kompromis med lydkvalite­ten?

Måske er en digital nodesamlin­g sagen? Med en praktisk app kan du nu nemt laese noder direkte på din tablet eller telefon – og vi har tilmed fundet en hjemmeside, hvor du kan hente masser af noder helt gratis. Eller hvad med et billigt keyboard, som du kan koble til pc’en og spille en masse virtuelle instrument­er på? Vi har fundet det bedste til dig, så dit liv med musik bliver endnu mere udbytterig­t.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark