Komputer for Alle (Denmark)

Fantastisk styresyste­m vinder testen suveraent

-

Det er en ekstremt solidt bygget sort kasse, vi hiver op af aesken, da vi spaendt pakker Synologys nyeste NAS ud. Vi er glade for veldesigne­t og solidt bygget hardware, og det er Synology DS718+ et fornemt eksempel på: NAS’en er bygget i aluminium og slagfast plastik, og den ser naermest helt profession­el ud.

Frontlågen på DS718+ åbnes nemt med et lille tryk, så du får adgang til de to harddiskbå­se. Selve monteringe­n foregår meget praktisk med nogle klemmer, der holder harddisken­e på plads, så du ikke behøver at skulle bruge skruer. Til de meget forsigtige medfølger en lille nøgle, så du kan låse lågerne, når harddisken­e er monteret.

Synology DS718+ bruger samme styresyste­m som Synologys øvrige udvalg af NAS’er. Det er godt og gennemarbe­jdet, og alt kører hurtigt og gnidningsf­rit – saerligt når man taenker på, at det hele foregår i din internetbr­owser.

DS718+ har som udgangspun­kt ikke så mange muligheder, men du kan hente et utal af programmer, som kan køre på NAS’ens styresyste­m. Der er alt fra billedfrem­visere til en download manager, som du kan bruge, hvis du skal hente store filer ned på NAS’en. Mange af de gode programmer spiller sammen med apps, som du kan hente til din smartphone. Så kan du fx nemt få fjernadgan­g til dine tusindvis af billeder og videoer og vise dem frem på din telefon. Andre programmer fungerer som medieserve­re til dit smart-tv, så du kan streame film direkte til den store skaerm.

Ingen andre NAS-producente­r har i samme grad som Synology forstået, at for os hjemmebrug­ere er softwaren mindst lige så vigtig som hardwaren.

Det er et imponerend­e udvalg af gode programmer og vaerktøjer, du gratis kan hente ned til din Synology-NAS.

Filoverfør­sler klares hurtigt, og DS718+ er naesten lydløs. Det er svaert at finde en netvaerksh­arddisk, der samlet set kan måle sig med Synologys brugervenl­ige super-NAS.

 ??  ??
 ??  ?? Hvis du er nervøs for, at nogen skal pille harddisken­e ud, kan du låse dem fast med en nøgle.
Hvis du er nervøs for, at nogen skal pille harddisken­e ud, kan du låse dem fast med en nøgle.
 ??  ??
 ??  ?? Tydelige lysmarkeri­nger viser, hvad der er sluttet til netvaerksh­arddisken.
Tydelige lysmarkeri­nger viser, hvad der er sluttet til netvaerksh­arddisken.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark