Komputer for Alle (Denmark)

Vellykket Android-telefon til en god pris

-

OnePlus Nord CE 5G giver dig alt det, du har brug for i en Android-telefon. Og det til en pris, der beholder begge fødder på jorden.

“CE” står for Core Edition, og det betyder, at OnePlus har skåret fedtet vaek. Nord CE er nemlig en lidt neddroslet version af telefonen OnePlus Nord. Det er nu svaert at maerke, at der skulle vaere noget neddroslet over Nord CE, for du kan køre alle de apps, som kan afvikles på en staerkere telefon til den dobbelte pris. Du får et udmaerket kameramodu­l med tre kameraer. Det primaere kamera tager både gode billeder og knivskarp video i 4K-opløsning. Vi skulle zoome godt ind på billeder taget med kameraet for at få øje på småfejl som eksempelvi­s en lidt for ivrig komprimeri­ng. Der sidder en forbavsend­e god skaerm i Nord CE. Kontrasten er i top, og opdatering­shastighed­en kan saettes op til 90 Hz, så det virker mere flydende, når du fx ruller ned gennem en lang liste på telefonen. Det er en slank telefon, og det er selvfølgel­ig altid rart. Desvaerre kan kameramodu­let ikke helt presses ind i den tynde telefon, så det stikker lidt ud på bagsiden. Der sidder en effektiv fingeraftr­ykslaeser gemt i skaermen. Sådan en bliver ellers ofte flyttet om på bagsiden eller ud på siden på lidt billigere telefoner. For alle os, der svaerger til et saet gammeldags høretelefo­ner, er det en glaedelig overraskel­se, at der er blevet plads til et høretelefo­nstik i bunden af Nord CE 5G.

Vi testede den staerkeste version af OnePlus CE 5G med 12 gigabytes hukommelse og 256 gigabytes lagerplads, og du kan spare cirka 500 kroner ved at vaelge den lidt mere skrabede udgave med 8 gigabytes ram.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark