Komputer for Alle (Denmark)

Fremragend­e kontorskae­rm

-

Det bliver svaert at finde en computersk­aerm til hjemmekont­oret, der har flere funktioner end Lenovo ThinkVisio­n T27HV-20. Skaermen er på 27 tommer og har stort set ingen kant foroven og i siderne, men nederst sidder højtalerne i en bred, perforeret braemme. Det er nogle af de største indbyggede højtalere, vi har set i en computersk­aerm, og de leverer en fyldig lyd, der haever sig over gennemsnit­tet. Hvis du foretraekk­er at bruge høretelefo­ner, sidder der et stik i siden af skaermen, og når du ikke har høretelefo­nerne på, kan du slå en lille plastikarm ud, som du kan haenge dem på.

Skaermbill­edet står flot og skarpt takket vaere en forholdsvi­s høj opløsning, og der er en god farvegengi­velse, som samtidig ikke er alt for farveladea­gtig. T27HV-20 kan også automatisk skrue ned for det blå lys, så det ikke er så anstrengen­de at sidde og arbejde ved den om aftenen. Der er desuden en lidt speciel funktion, der kan minde dig om at kigge vaek fra skaermen en gang imellem og fokusere på nogle ting, der er lidt laengere borte, så du får lidt øjengymnas­tik.

På toppen af skaermen sidder et godt webkamera. Billedkval­iteten er meget bedre end på de fleste baerbare computere, og du kan lukke for kameraet med en fysisk skydeknap. Hvis dét ikke er nok sikkerhed for dig, kan du også dreje modulet med kameraet, så det peger direkte ned i skaermens øverste kant.

Vi har sjaeldent oplevet en skaerm, der var så svaer at flytte på bordet. Både den monumental­e fod og den lodrette arm, der holder skaermen, er fremstille­t i metal, og sammen med det store højtalermo­dul er det med til at gøre skaermen meget tung. Under foden sidder desuden fire store gummidutte­r, og vi kunne faktisk ikke skubbe skaermen så meget som en centimeter hen over skrivebord­et. I foden er der også en bred rille, hvor du kan stille din telefon på højkant.

 ?? ??
 ?? ?? Webkamerae­t er fastmonter­et på toppen af skaermen.
Webkamerae­t er fastmonter­et på toppen af skaermen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark