Komputer for Alle (Denmark)

Oplad din telefon trådløst i bilen

-

Mophie Snap+ er en smart trådløs oplader til bilen. Den holder fint fast i din mobiltelef­on med magneter, så det er nemt både at saette telefonen fast på opladeren og at tage den med igen, når du skal ud af bilen.

Opladeren skal klemmes fast i en af lamellerne i din bils ventilatio­n. Den griber godt fast, men er også nem at tage af igen, ved at man trykker på begge sider af fjedermeka­nismen, der holder den på plads.

Strømmen leveres af et kabel, der skal traekkes ned til bilens strømudtag. Heldigvis følger både adapter og kabel med i pakken sammen med Mophie-opladeren.

Hvis du har en iPhone 12 eller 12 Pro, kan du bruge laderen med det samme. Disse telefoner har nemlig MagSafe, som er Apples teknologi, der sørger for, at en magnetisk oplader uden videre kan klikkes fast bagpå telefonen. Til alle os med en telefon uden MagSafe medfølger der et magnetisk klistermae­rke, som er lige til at saette bag på telefonen – den skal selvfølgel­ig stadig have indbygget trådløs opladning.

Opladnings­hastighede­n på vores testtelefo­n svarede til det, vi har målt på en trådløs oplader til at stille på bordet. Det betyder, at du forholdsvi­s hurtigt kan få opladet din telefon, mens du kører.

Det eneste irritation­smoment er, at laderen blokerer for ventilatio­nen i bilen. Om vinteren vil det nok vaere en god idé at lukke for det ventilatio­nsudtag, du har haengt telefonen i, så du ikke risikerer, at den overophede­r, hvis du fx bruger GPS-navigation og musikstrea­ming, mens der blaeses varm luft ud på bagsiden af telefonen.

 ?? ??
 ?? ?? Opladeren fylder mindre end den type, der bruger en gribeklo til at holde fast i telefonen.
Opladeren fylder mindre end den type, der bruger en gribeklo til at holde fast i telefonen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark