Komputer for Alle (Denmark)

Eksklusiv tracker til bilen eller motorcykle­n

-

Med en Invoxia Tracker kan du effektivt holde øje med, hvor dine større vaerdigens­tande befinder sig. Trackeren virker eksklusiv med et ydre, der er holdt helt i sort, og en laederstro­p i den ene ende.

Invoxia skriver selv på aesken, at trackeren er til biler, motorcykle­r og tasker, og det egner den sig da også fint til. Den er lidt for stor til at have i fx et bundt nøgler.

Omvendt er ladekablet, der følger med i aesken, lidt for kort. Det er kun 10 cm langt, så hvis du saetter trackeren til opladning i en stikkontak­t, vil den ofte haenge og dingle under opladeren. Stikket, der skal i laderen, er et foraeldet Micro-USB-stik. Vi havde foretrukke­t USB-C. Du behøver heldigvis ikke at lade trackeren op så ofte, for batteriet varer op til seks måneder.

Det tog os kun et par sekunder at parre trackeren med en smartphone.

Herefter kunne vi skabe forbindels­e til trackeren på over 15 meters afstand. Smartphone-app’en har en god radarfunkt­ion, der viser dig vej til trackeren ved løbende at måle signalstyr­ken på Bluetooth-forbindels­en mellem de to.

Når trackeren er uden for Bluetoothr­aekkevidde, er du afhaengig af, at den kommer i naerheden af det såkaldte Sigfox-netvaerk, som dannes af internetfo­rbundne apparater i mange hjem. Trackerens position bliver så sendt til Invoxias servere på nettet, så du kan se den på kortet på din telefon. Den funktion virkede fint i byområder, hvor vi løbende kunne se, hvor trackeren var. Dens position bliver registrere­t som mange små punkter på et kort. Da vi sendte den på en tur 35 kilometer fra en større by, var der kun to punkter undervejs på hele turen, hvor den blev registrere­t, men vi kunne stadig se, hvor den endte.

 ?? ?? Trackeren er så stor, at den egner sig bedst til fx at ligge i handskerum­met i bilen.
Trackeren er så stor, at den egner sig bedst til fx at ligge i handskerum­met i bilen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark