Komputer for Alle (Denmark)

En ekstra skaerm til din baerbare pc

-

Den transporta­ble skaerm AOC 16T2 giver dig ekstra skaermplad­s, når du er på farten. Det er dog langtfra den bedste af denne type skaerm, vi har prøvet. Skaermen er 15,6 tommer i diameter. Det er det samme som i mange baerbare pc’er, og det virker oplagt at bruge AOC 16T2 som ekstra skaerm til en baerbar computer. Tilslutnin­gen sker enten med det medfølgend­e HDMI til Micro HDMI-kabel eller med et USB-C-kabel. Den første løsning virker nok i de fleste sammenhaen­ge, men hvis du vil have det fulde udbytte af skaermen, skal du bruge USB-C, som både leverer strøm og sørger for, at du kan bruge skaermens berøringsf­ølsomme overflade. Den virker nemlig ikke, hvis du udelukkend­e kobler skaermen til via HDMI.

Skaermen er ikke så lysstaerk, så du skal finde dig en halvmørk krog for tydeligt at kunne se, hvad der sker på den. Så får du en billedkval­itet, der er på niveau med en gennemsnit­lig baerbar pc. Billedet står skarpt i Full HD-opløsning, men kontrasten er ikke så tilfredsst­illende.

Der er USB-C-porte i begge sider af skaermen, og det gør det let at stille den op i de fleste miljøer. Med i pakken følger et smart magnetisk cover, som beskytter skaermen, når du transporte­rer den. Coveret kan foldes sammen og fungere som støtte, så skaermen står oprejst.

Skaermens interne batteri lades op, når den er sluttet til en strømkilde via USB-C-forbindels­en. Vi kunne arbejde i cirka fire timer på batteridri­ft, efter at vi havde trukket stikket ud.

AOC 16T2 virker lidt løs i samlingern­e mellem den forreste kant og resten af kabinettet, og det samlede indtryk af skaermen er, at den ikke helt kan leve op til den høje pris.

 ?? ?? Skaermens cover kan foldes sammen og bruges som støtte.
Skaermens cover kan foldes sammen og bruges som støtte.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark