Komputer for Alle (Denmark)

God tracker til Samsung-brugere

-

Galaxy SmartTag+ er Samsungs helt egen lille tracking-brik. Du kan simpelthen ikke bruge den sammen med telefoner fra andre producente­r.

Hvis du har en Galaxy-telefon fra Samsung, fungerer SmartTag+ til gengaeld helt, som den skal. Du skal blot saette brikken fast i et bundt nøgler eller laegge den i en taske, og så kan du følge med i, hvor dine ting er henne. Vi brugte både tracking-brikken i en stor by og sendte den en smuttur ud på landet, og vi kunne løbende følge med i, hvor den var, for den blev ofte registrere­t undervejs.

SmartTag+ benytter de mange Samsung-telefoner, der er i omløb, til at blive opdaget og via internette­t sende besked tilbage til dig om, hvor din tracking-brik (og dermed også din maerkede genstand) befinder sig. Når brikken kommer inden for Bluetoothr­aekkevidde af en telefon, bliver dens placering opdateret på kortet i Samsungs app, så du kan finde vej til brikken og den genstand, som du har lagt den i eller sat den fast på. Det havde vaeret rart, hvis man også kunne se historik over brikkens bevaegelse­r på et kort, men du kan altså kun følge med i, hvor brikken er lige nu.

Hvis du er indenfor 10-15 meter af din SmartTag+, kan Samsungs app bruge Bluetooth til at pejle sig frem til brikken. Du kan se signalstyr­ken på din telefon og på den måde bevaege dig taettere og taettere på SmartTag+, indtil du finder den. Det virker efter hensigten, men det ville have vaeret fint, hvis app’en ikke bare kunne vise signalstyr­ken, men også retningen, så man ikke behøvede at krydse så meget rundt, mens man “leger” tampen braender.

 ?? ??
 ?? ?? Det lille hul i brikken kan bruges til at saette den fast i en nøglering.
Det lille hul i brikken kan bruges til at saette den fast i en nøglering.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark