Komputer for Alle (Denmark)

Kontorskae­rmen er svaer at indstille

-

MSI Pro MP271QP er en pc-skaerm, der laegger op til at blive brugt til arbejde på hjemmekont­oret. Opdatering­shastighed­en på skaermen er for lav til at gøre MP271QP interessan­t til spil, og lysstyrken og det forholdsvi­s begraensed­e farvespekt­rum gør det knap så attraktivt at bruge skaermen til billed- eller videobehan­dling.

Office-programmer­ne Word- og Excel og hjemmeside­r står til gengaeld skarpt og fint på skaermens 2560 x 1440 pixels, der er fordelt på 27 tommer. Rammerne om skaermen er smalle, så du nemt kan bruge MP271QP sammen med en ekstra skaerm, hvis du skulle få lyst til det.

Fysisk kan du indstille MP271QP praecis, som du gerne vil have den – det fungerer rigtig godt. Den kan drejes 30 grader til hver side ved at tage fat i siderne og traekke i den retning, du vil have den. Du kan også skyde skaermen 12 centimeter i højden. Når du skal se på smalt og højt indhold som fx hjemmeside­r, kan du endda svinge skaermen op på højkant.

Billedets indstillin­ger er knap så nemme at have med at gøre. Dem aendrer du ved at trykke på en raekke knapper på bagsiden. Vi laerte hurtigt, at den nederste er powerknapp­en, men de øvrige var så besvaerlig­e at hitte hoved og hale i, at vi hver gang måtte dreje skaermen helt rundt, så vi kunne se dem. Hvis du ofte har brug for at aendre farver eller andet på din skaerm, bliver du hurtigt traet af den manøvre.

MP271QP er klar til at blive haengt op på vaeggen. Faktisk skal skaermen også skrues op på armen, der holder den, med fire skruer ved hjaelp af en skruetraek­ker. Der er i det hele taget en del mere arbejde forbundet med at gøre skaermen klar til brug, end vi er vant til.

 ?? ?? Rammen om skaermen er blot etpar mm bred – på naer den nederste kant.
Rammen om skaermen er blot etpar mm bred – på naer den nederste kant.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark