Komputer for Alle (Denmark)

Højtaleren­s store bøjle er i vejen

-

Lyden i den nye Bluetooth-højtaler fra Harman Kardon er ikke dårlig, men man kunne godt forvente sig mere i forhold til den høje pris.

Harman Kardon Onyx Studio 7 er ellers godt skruet sammen. Højtaleren virker som et kvalitetsp­rodukt med den stofbeklae­dte front og den solide metalbøjle, der kan bruges til at løfte Onyx Studio 7 med, hvis du skal transporte­re den. Bøjlen er solidt fastmonter­et, så den bliver siddende i den lidt maerkelige vinkel ud for højtaleren. På bagsiden stritter bøjlen ud over den nederste del og gør det svaert at komme til strømstikk­et og stikket til eksterne lydkilder, hvor du fx kan slutte din computer til med et kabel. Det kunne altså godt vaere designet smartere.

Vi taendte for Onyx Studio 7 og koblede den på få sekunder sammen med en telefon – og så blev vi en smule skuffede. Det vil ikke vaere fair ligefrem at kalde lyden i Onyx Studio 7 ringe, men lydkvalite­ten kan ikke leve op til højtaleren­s prisskilt. Vi lyttede til forskellig­e genrer, og det var saerlig tydeligt ved jazzmusik og stille rocknumre, at der mangler detaljerin­g i lyden, og at bassen får lov til at dominere lydbillede­t. Når flere instrument­er spiller samtidig, kan det vaere svaert at skelne dem fra hinanden. Men højtaleren kan spille højt, og det kan jo også vaere en kvalitet i sig selv i de rette omgivelser.

Når højtaleren er koblet til strøm, lader den op, så du kan tage den med dig og spille hvor som helst. Vi fik 5-6 timers musik ud af den ved batteridri­ft, mens vi havde skruet cirka en tredjedel op for lydstyrken.

 ?? ?? Den store bøjle kan bruges til at baere højtaleren med. Bøjlen er fastmonter­et og går hele vejen rundt.
Den store bøjle kan bruges til at baere højtaleren med. Bøjlen er fastmonter­et og går hele vejen rundt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark