Komputer for Alle (Denmark)

Det bedste Fitbit nogensinde

-

Charge 5 er den hidtil bedste helbredsmå­ler fra Googles dattersels­kab Fitbit.

Du glemmer ret hurtigt, at du har Fitbit Charge 5 på armen. Uret fylder ikke meget, og gummiremme­n er blød og behagelig.

Med sine mange funktioner og sin flotte farveskaer­m kan Charge 5 konkurrere mod regulaere smarture. I Charge 5 kan du også selv vaelge, hvordan hovedskaer­men, hvor Fitbit viser uret og sine målinger, skal se ud. Du skal bare vaelge en ny opsaetning i Fitbits smartphone-app.

Skaermen har fantastisk kontrast og kan uden problemer aflaeses på en løbetur i højt solskin. Der er ingen knapper på Charge 5, så skaermen er samtidig også den eneste mulighed for at betjene uret. Det fungerer helt uden problemer: Du skal stryge op eller ned, til højre eller venstre og vaelge det ønskede menupunkt ved at trykke på skaermen. På den måde kan du se alle urets målinger eller måske saette gang i et stopur eller en nedtaellin­g.

Charge 5 har en af de bedste søvnmåling­sfuntioner, vi har set i et ur. Vi havde både Charge 5 og et konkurrere­nde ur fra Withings på armen, da vi lagde os til ro, og det viste sig, at Fitbit-uret var meget bedre til at registrere, både hvornår vi faldt i søvn og vågnede. Charge 5 gav også en mere interessan­t og detaljeret oversigt over søvnens forskellig­e faser.

Du bruger en app på din telefon til at traekke målingsdat­a ud af Charge 5, og her kan du se, at Fitbits app er gennemarbe­jdet efter mange års udvikling. App’en giver et letforståe­ligt overblik over dit generelle aktivitets­niveau.

Fitbit-app’en føjer samtidig et ekstra lag til dine daglige målinger af blandt andet skridt, søvn, blodets iltindhold og puls. Ved at målingerne bliver praesenter­et i grafer over laengere tid, kan du se, om dit helbred udvikler sig i den retning, du ønsker.

Vi har tidligere testet forgaenger­en Fitbit Charge 4, som stadig kan købes. Du kan laese testen af Charge 4 i Testzonen på vores hjemmeside.

 ?? ?? Fitbit Charge 5 har indbygget GPS, så du kan måle fx dine gå- eller løbeture.
Fitbit Charge 5 har indbygget GPS, så du kan måle fx dine gå- eller løbeture.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark