Komputer for Alle (Denmark)

God printer med store blaektanke

-

EcoTank ET-5150 er en seriøs alt i énprinter fra Epson. Navnet EcoTank afslører, at printeren ikke har traditione­lle blaekpatro­ner, men i stedet genopfylde­lige tanke. Det er bedre for både miljøet og tegnebogen, og det er faktisk en overkommel­ig opgave at fylde tankene op. Tankene er synlige på forsiden af printeren, og du fylder dem op ved at åbne låget til den tomme tank og vende en flaske med blaek på hovedet ned over ventilen i toppen. Vi klarede manøvren med alle fire tanke uden at få så meget som en dråbe blaek på fingrene.

Du bestemmer selv, om du vil styre printeren fra pc eller telefon, eller om du vil betjene den direkte ved hjaelp af den udmaerkede, berøringsf­ølsomme skaerm. Vi var isaer glade for Epsons smartphone-app, som gjorde det nemt at udskrive en stribe PDF’er fra e-mails. Vi udskrev også et saerligt fototestar­k. Vores A4-testbilled­e kunne ikke helt leve op til kvaliteten på vores referencep­rint fra en regulaer fotoprinte­r. Billederne havde et lidt fladt udtryk, men det var dog ikke vaerre, end at vi uden tøven kunne haenge et par billeder op på køleskabet til offentlig beskuelse.

Udskrivnin­g af dokumenter blev klaret i et nogenlunde tempo og i fin kvalitet. Der var ingen synlige streger i ensfarvet grafik i et regneark, som vi sendte til printeren.

ET-5150 rager et godt stykke op i landskabet, men den optager faktisk ikke så meget plads på bordet. Faktisk er printeren højere, end den er bred. På billigere printere bliver de udskrevne sider spyttet ud i en spinkel plastikbak­ke, der traekkes ud foran printeren, men i ET-5150 lander de på “hylden” i midten af printeren. Det virker noget mere profession­elt, og du slipper for, at udskriftsb­akken fylder på bordet. På toppen sidder en arkføder, som printeren automatisk traekker papir ind fra, når du skal indscanne eller kopiere flere ark ad gangen. Det virker, som det skal, og er med til at spare en masse tid, der kunne vaere spildt på at åbne og lukke låget på printeren. I bunden kan du traekke en bakke ud med plads til 250 ark A4papir. Det er en fin størrelse til hjemmebrug, men du skal vaere opmaerksom på, at der kun kan vaere 30 ark i udbakken, så den skal du huske at tømme indimellem, hvis du udskriver en stor bunke på én gang.

 ?? ??
 ?? ?? Du kan tydeligt se, hvor meget blaek der er tilbage i hver enkelt tank.
Du kan tydeligt se, hvor meget blaek der er tilbage i hver enkelt tank.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark