Komputer for Alle (Denmark)

Supertasta­tur med gode tilslutnin­gsmulighed­er

-

Ja, prisen for Razers nye tastatur er vanvittig høj, men det er kvaliteten heldigvis også.

BlackWidow V3 Pro er udstyret med nogle af de bedste mekaniske taster, der findes. Kontaktern­e under hver tast er perfekt afstemt, så der skal et passende tryk til for at trykke tasten ned. Tasterne udsender en tydelig kliklyd, som giver dig en klar fornemmels­e af, at tasten er trykket i bund. Det er et tastatur, som både er godt til spil på computeren og til at skrive lynhurtigt i et tekstbehan­dlingsprog­ram.

Når nu tastaturet er så dyrt, som det er, så er det også rart, at det kan bruges til lidt af hvert. Du har frit valg mellem hele tre muligheder for at koble tastaturet til: Bluetooth, USB-kabel og Razers egen trådløse USB-modtager. Derfor kan BlackWidow V3 Pro da også bruges med både computere, tablets, telefoner og alt muligt andet, som kan kobles sammen med et USB- eller Bluetooth-tastatur.

Hvis du bruger tastaturet uden kabel, er du afhaengig af det indbyggede batteri, og det kan ifølge Razer holde BlackWidow V3 Pro kørende i op til 200 timer. Det er vel at maerke, hvis du bruger tastaturet uden lys i tasterne, for vi havde brugt tastaturet med lys i mindre end to arbejdsdag­e, før batteriet løb tør.

Der følger en behagelig håndledsst­øtte i kunststof med i kassen. Puden giver en god skrivestil­ling, når du har haenderne på tastaturet, men vi ville ønske, at støtten kunne saettes magnetisk fast til tastaturet. I det mindste står den godt fast på bordet, så den ikke skrider, når du skriver.

 ?? ??
 ?? ?? Den store drejeknap i øverste højre hjørne bruges til at skrue op og ned for pc-lyden.
Den store drejeknap i øverste højre hjørne bruges til at skrue op og ned for pc-lyden.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark