Komputer for Alle (Denmark)

Kom billigt i gang med at måle dit aktivitets­niveau

-

Xiaomi Mi Watch er et smartwatch i den billige afdeling. Det skinner igennem hist og pist, men generelt får du et godt ur for pengene her.

Skaermen er stor, og det er nemt at aflaese både klokken og de data, som praesenter­es på urskiven, fx puls og daglige skridt. Opløsninge­n er lige tilpas til, at urskiven står skarpt og flot. Xiaomi er gået benhårdt efter at få så god batteritid som muligt, og det er lykkedes, for uret kørte naesten to uger på en opladning under vores test.

Til gengaeld må du finde dig i, at skaermen slukker efter nogle få sekunder, når du bruger uret. Vi måtte flere gange aktivere skaermen med en af knapperne på siden af uret for at kunne nå at naerstuder­e nattens søvndata.

Udvalget af funktioner er begraenset, for du kan ikke installere apps fra andre firmaer end Xiaomi. De fleste apps, som er installere­t på uret, fungerer heldigvis upåklageli­gt. Vi målte en lille afvigelse i pulsmåling­en, og søvnmålere­n kunne godt finde på at opfatte laesning i sengen som let søvn. Funktioner­ne til at måle dine aktivitete­r virker ellers, som de skal, og GPS’en er praecis og god til at holde forbindels­e til satellitte­rne.

Der er et udmaerket samspil mellem uret og telefonen. Du kan se dine modtagne beskeder, og det er nemt at laese dem på skaermen. Du kan dog ikke svare på dem direkte fra Mi Watch. Uret gør sig bedst på et bredt håndled, og der følger ikke en kortere rem med, som vi har set i dyrere ure. På et smalt håndled kommer den robuste rems to dele faktisk til at vaere i to lag rundt om armen.

 ?? ?? Uret styres med de to knapper og den berøringsf­ølsomme skaerm.
Uret styres med de to knapper og den berøringsf­ølsomme skaerm.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark