Komputer for Alle (Denmark)

Komplet overvågnin­gssaet

-

Arlo Ultra 2 er et af de bedste overvågnin­gskameraer, vi har testet, men det er heller ikke billigt. I pakken ligger en basestatio­n og to kameraer. Basestatio­nen forbindes med et netvaerksk­abel til din router, og kameraerne forbindes så trådløst til basestatio­nen ved hjaelp af Arlos app.

App’en er god og gennemarbe­jdet. Vi indstilled­e kameraerne til at vaere på vagt i dagtimerne, og når de var slået til, fik vi besked om alt, hvad der skete, mens vi ikke var hjemme – som en bonus fik vi også en optagelse af et par skader, der var oppe at slås foran kameraet.

Ultra 2 har alle de funktioner, man kan forvente i et godt overvågnin­gskamera: Her er både tovejssamt­aler via højtaler og mikrofon og en indbygget sirene til at skraemme ubudne gaester vaek. Billedet står skarpt og flot. Opløsninge­n er så høj, at vi kunne tyde et lille maerkevare­logo på brystet af en person i optagelsen, og det er jo praktisk, hvis “gaesterne” fx har maskeret sig med en sammensnør­et haettetrøj­e eller lignende. Kameraet leverer også fine og brugbare optagelser om natten takket vaere den indbyggede projektør, der kaster et kraftigt lys. Du kan optage lokalt på et microSD-kort, som skal saettes i basestatio­nen, men du får mest ud af Arlo Ultra 2 med et abonnement, hvor optagelser bliver gemt på Arlos servere på nettet. Så har du altid en sikkerheds­kopi af dine optagelser – også hvis nogen skulle løbe med hele dit kamerasaet.

Kameraerne er helt trådløse. De skal bare placeres indenfor raekkevidd­e af dit trådløse netvaerk. Batteriet oplades ved at klikke en magnetisk oplader fast i bunden af hvert kamera.

 ?? ?? I pakken får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at overvåge dit hjem.
I pakken får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at overvåge dit hjem.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark