Komputer for Alle (Denmark)

Behageligt trådløst headset

-

Arctis 7+ Wireless er et vellykket trådløst headset fra det danske firma SteelSerie­s.

Du skal bare saette den medfølgend­e adapter i en USB-port, så er headsettet klar til brug. Vi fik naesten øjeblikkel­ig forbindels­e i både to testpc’er og to Android-telefoner, som vi satte adapteren i. Adapteren er forholdsvi­s bred, så den kommer let til at daekke over naboindgan­gene på computeren. I kassen ligger også et omformerka­bel fra adapterens USBC-stik til det gode gamle USB-A-stik. Det kan man eventuelt bruge, hvis der er problemer med pladsen omkring computeren­s stik. Hvis du bruger headsettet med din telefon, vil vi ikke anbefale at gå rundt med telefonen i lommen, mens adapteren er sat i. Der kan let ske uheld med både USB-porten og adapteren. Vi har prøvet bedre headsets til musiklytni­ng, men Arctis 7+ klarer faktisk alle former for lyd fra pc’en ret godt. Den fremtraede­nde bas gør headsettet saerlig godt til spil på pc’en. Vi åbnede skydespill­et Call of Duty og havde hele tiden en fin fornemmels­e af, hvor lyden kom fra i spillets kunstige verden. USB-adapterens store fordel er, at du slipper for den forsinkels­e på lyden, der godt kan vaere på en Bluetooth-forbindels­e.

Mikrofonen kan skubbes ind i headsettet, når du ikke bruger den. Bagpå den ene kop sidder en knap til at afbryde mikrofonen, fx under en videosamta­le. Det er ret smart, at du ved hjaelp af en lille rød lampe kan se, at den er slukket. Lampen kan lige anes i udkanten af dit synsfelt, når mikrofonen er skubbet helt ud, så du sikrer dig, at du ikke kommer til at sige ting på et videomøde, som kun var forbeholdt folk i rummet sammen med dig.

Det er meget komfortabe­lt at have headsettet på hovedet. Det vejer ikke så meget, ørepuderne er bløde, og et bredt elastisk bånd fordeler trykket ensartet på dit hoved.

 ?? ??
 ?? ?? Mikrofonen stikker kunnogle få millimeter ud, når den er skubbet ind i headsettet.
Mikrofonen stikker kunnogle få millimeter ud, når den er skubbet ind i headsettet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark