Komputer for Alle (Denmark)

Masser af plads til apps og billeder

-

Moto Edge 20 Pro er en virkelig god telefon til prisen. Den har en fin ydelse, der sørger for, at både Android og alle apps bliver kørt hurtigt og uden problemer.

Skaermen kan indstilles til en opdatering­sfrekvens på 144 Hz. Det giver en flot og flydende oplevelse, når du fx ruller ned gennem en laengere tekst. Desvaerre kunne vi også tydeligt maerke på batteritid­en, at den høje opdatering­sfrekvens brugte masser af strøm. Vi endte med at slå det fra efter et par dages test, så vi kunne vaere sikre på at få et helt døgns brug ud af telefonen, før den skulle oplades. Fingeraftr­ykslaesere­n er hurtig i opfattelse­n. Den er bygget sammen med powerknapp­en, som er placeret ret højt oppe på siden af telefonen. Hvis du har korte fingre, kan det godt blive svaert at få tommelfing­eren op på knappen og samtidig have et godt greb om telefonen. På telefonens anden lange kant sidder en knap til at aktivere Google Assistent, men den knap er placeret så højt oppe, at vi helt opgav at nå den med én hånd. Det er generelt bare en temmelig stor telefon, men det er jo svaert at gøre så meget ved, når vi nu gerne vil have en skaerm, der er så stor som muligt. I det mindste er Edge 20 Pro ikke så tung som mange andre telefoner med kaempeskae­rme.

Kameraet gav nogle udmaerkede billeder. Det er ikke en telefon for dem, der braender inderligt for at eksperimen­tere med fotografer­ing, men de fleste vil vaere godt tilfredse med billederne. Der er usaedvanli­g meget plads til både billeder, filmklip og apps for en telefon i denne prisklasse, for Moto Edge 20 Pro har hele 256 gigabytes lagerplads.

 ?? ??
 ?? ?? Det indbyggede kamera har 108 megapixels, men det tager ikke bedre billeder af den grund.
Det indbyggede kamera har 108 megapixels, men det tager ikke bedre billeder af den grund.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark