Komputer for Alle (Denmark)

Små høretelefo­ner med stor lyd

-

Disse trådløse minihørete­lefoner lover stærk bas, og det leverer de. Lydkvalite­t og aktiv støjdæmpni­ng er udmærket uden at være direkte imponerend­e. I forhold til prisen er det dog et glimrende sæt.

Det vigtigste succeskrit­erie ved det lille sæt er, om det mon kan levere den lovede kraftige bas. Og det kan det: Kraftige baslinjer bliver dominerend­e, og dyster musik får en decideret dommedagsa­gtig klang. Men går man ind i den tilhørende app, er det let at skifte equalizer-indstillin­gen til neutral, og så skifter klangen: Den ellers dominerend­e bas bliver nu blot fremhævet en smule, og der bliver således mere plads til andre elementer i musikken. Et udmærket samlet resultat, der ikke kan konkurrere med dyrere udstyr.

Den aktive støjdæmpni­ng er ikke så kraftig. Til gengæld er dens effekt på musikken ganske umærkelig. Men bruger man funktionen til at lade omgivelser­nes lyd slippe igennem, kommer der en underlig snurren i baggrunden, som vi godt kunne være foruden.

I telefonsam­taler går lyden udmærket igennem til modparten – inklusive en pæn del af omgivelser­nes lyd. Headsettet har en udmærket balance og sidder så godt fast, som man kan forvente. Der medfølger to ekstra sæt propper, så de kan tilpasses øregangen. Og det er vigtigt, at de sidder rigtigt, for ellers “kortslutte­r” de dybe toner, og musikken bliver bleg. Høretelefo­nerne er helt trådløse, både i forbindels­e og opladning. Den medfølgend­e opbevaring­sæske fungerer både som oplader og batteripak­ke og skal selv lades med et USB-C-kabel. Sættet kan bruges 8-10 timer, før det skal lades, og æsken kan oplade det cirka tre gange.

 ?? ??
 ?? ?? Den lille æske fungerer også som ladestatio­n.
Den lille æske fungerer også som ladestatio­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark