Komputer for Alle (Denmark)

Fjerlet ogo kæmpestor bærbar

-

≡ 17 tommer er skærmen i LG’s nye computer, LG Gram 17. Det er ikke tit, vi ser bærbare i den størrelse, og det skyldes formentlig, at de sjældent er særligt ... bærbare. En bærbar computer skal jo være let og hurtig at tage med rundt, men er skærmen for stor, bliver computeren også typisk klodset og svær at have med.

Men LG Gram 17 er anderledes: Smider du den en tur på badevægten, vil du opdage, at den ikke vejer mere end 1,35 kilo. Dermed vejer den altså det samme som mange bærbare computere på 13” eller 14”. På den måde har LG formået både at blæse og have mel i munden, da du ikke bare får en stor skærm, hvor du kan have masser af vinduer åbne og se, hvad du laver, men samtidig får en computer, som passer ned i en rygsæk eller taske, og som ikke vejer mere end en normal computer.

Klarer de fleste opgaver

Computeren­s specifikat­ioner er endda rimelige; du kan få computeren med en Intel i7processo­r, 16 GB ram og én terabyte SSD- lagerplads til dine programmer, filer og do-do kumenter.kumenter. Dermed er compu-compu terenteren ikke en decideret muskel-muskel maskine,maskine, der kan håndtere de nyeste spil og videoredig­ering i ekstremt høj opløsning.

Men dagligdags opgaver såsom billedredi­gering, streaming af video i høj kvalitet og browsing med mange faner åbne burde ikke være det mindste problem for maskinen. Opløsninge­n er desuden på 2560 x 1600 pixels, og pc’en måler 18 millimeter, når den er klappet sammen. Prisen er dog, ligesom skærmen, ganske stor: Omkring 14.000 kroner koster LG Gram 17.

 ?? ?? Vægten siger 1,35 kilo, mens tykkelsen er på 18 millimeter.
Vægten siger 1,35 kilo, mens tykkelsen er på 18 millimeter.
 ?? ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark